ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
intrakat
Τα γραφεία διοίκησης της Intrakat. Πηγή: Intrakat

Intrakat: Διαψεύδει δημοσίευμα για επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία σημειώνει ότι δεν εξετάζει κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο την τρέχουσα περίοδο και προσθέτει ότι «τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα, εκτός του ότι είναι παντελώς ψεύδη, δημιουργούν υπόνοια σκοπιμότητας».

Σε διάψευση δημοσιεύματος στον ηλεκτρονικό Τύπο ότι εξετάζει να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχώρησε η Intrakat με ανακοίνωσή της. 

Σε αυτήν η εισηγμένη εταιρεία τονίζει ότι «Σε συνέχεια σημερινού δημοσιεύματος οικονομικού site για αναπτυξιακή ΑΜΚ της Intrakat, από την εταιρεία κατηγορηματικά διαψεύδεται κάτι τέτοιο.

Η εταιρεία δεν εξετάζει στη φάση αυτή κανένα ενδεχόμενο ΑΜΚ. Τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα, εκτός του ότι είναι παντελώς ψεύδη, δημιουργούν υπόνοια σκοπιμότητας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Α. Αναρίτης: Πέρα από Green Deal χρειάζεται και New Deal στις κατασκευές

Ο Γενικός Διευθυντής της Intrakat ανέφερε πως στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η σωστή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων δεδομένης της ευκαιρίας και της πρόκλησης που φέρνει η ανάγκη για περιβαλλοντική βιωσιμότητα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έγκριση της εξαγοράς Άκτωρ από Intrakat θα εξετάσει η Επ. Ανταγωνισμού

Σύμφωνα με την Εισήγηση που θα συζητηθεί την 1η Νοεμβρίου, τα ευρήματα που τέθηκαν υπόψη της Υπηρεσίας κατέδειξαν ότι η συγκέντρωση δεν θα περιορίσει σημαντικά τη λειτουργία του ανταγωνισμού.
Intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών οι εργασίες στην Κύπρο

Το έργο, μήκους 15 χλμ., με δύο σήραγγες μήκους 900 μ. και πέντε υψηλές γέφυρες μήκους 1.400 μ., με προϋπολογισμό 73 εκατ. ευρώ, υλοποιείται από την εταιρεία για λογαριασμό του Υπουργείου Μεταφορών της Κύπρου.
Exarxou, Exarxu, Intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξάρχου: Τροχοπέδη για αρκετά έργα αποτελούν οι εγγυητικές επιστολές

Ο επικεφαλής της Intrakat, αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος, μεταξύ των οποίων είναι η έλλειψη προσωπικού αλλά και το υψηλό κόστος των υλικών.