ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
intrakat
Τα γραφεία διοίκησης της Intrakat. Πηγή: Intrakat

Στην απόκτηση 350.000 μετοχών της Intrakat προχώρησε η εταιρεία Winex

Η εταιρεία των Μπάκου, Καϋμενάκη και Εξάρχου προχώρησε σε αγορές στις 21 και 22 Αυγούστου, με το συνολικό αντίτιμο να ξεπερνά το επίπεδο του ενός εκατ. ευρώ.

Στην απόκτηση 350.000 μετοχών της Intrakat προχώρησε η εταιρεία Winex Investments, η οποία ανήκει στους Δ. Μπάκο, Γ. Καϋμενάκη και Αλ. Εξάρχου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη. 

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση της εταιρείας σημειώνεται ότι: «Η «INTRAKAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ», διακριτικός τίτλος «INTRAKAT» (εφεξής η «Εταιρεία»), ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ.596/2014 και κατόπιν της σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε στις 24.08.2023, ότι η εταιρεία «WINEX INVESTMENTS LIMITED» απέκτησε για ίδιο λογαριασμό μέσω συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, τις ακόλουθες κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου εκδόσεως της Εταιρείας:

  • Στις 21 Αυγούστου 2023 τριακόσιες χιλιάδες μετοχές (300.000), συνολικής αξίας εννιακοσίων χιλιάδων επτακοσίων δέκα έξι ευρώ και σαράντα επτά λεπτών (€900.716,47), ήτοι με μέση τιμή κτήσης 3,002 ευρώ περίπου εκάστη.
  • Στις 22 Αυγούστου 2023 πενήντα χιλιάδες μετοχές (50.000), συνολικής αξίας εκατόν πενήντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (€152.500), ήτοι με μέση τιμή κτήσης 3,05 ευρώ περίπου εκάστη.

Σημειώνουμε ότι η εταιρεία «WINEX INVESTMENTS LIMITED» είναι συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον κ. Αλέξανδρο Εξάρχου, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΙΝΤΡΑΚΑΤ

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Α. Αναρίτης: Πέρα από Green Deal χρειάζεται και New Deal στις κατασκευές

Ο Γενικός Διευθυντής της Intrakat ανέφερε πως στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η σωστή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων δεδομένης της ευκαιρίας και της πρόκλησης που φέρνει η ανάγκη για περιβαλλοντική βιωσιμότητα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έγκριση της εξαγοράς Άκτωρ από Intrakat θα εξετάσει η Επ. Ανταγωνισμού

Σύμφωνα με την Εισήγηση που θα συζητηθεί την 1η Νοεμβρίου, τα ευρήματα που τέθηκαν υπόψη της Υπηρεσίας κατέδειξαν ότι η συγκέντρωση δεν θα περιορίσει σημαντικά τη λειτουργία του ανταγωνισμού.
Intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών οι εργασίες στην Κύπρο

Το έργο, μήκους 15 χλμ., με δύο σήραγγες μήκους 900 μ. και πέντε υψηλές γέφυρες μήκους 1.400 μ., με προϋπολογισμό 73 εκατ. ευρώ, υλοποιείται από την εταιρεία για λογαριασμό του Υπουργείου Μεταφορών της Κύπρου.
Exarxou, Exarxu, Intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξάρχου: Τροχοπέδη για αρκετά έργα αποτελούν οι εγγυητικές επιστολές

Ο επικεφαλής της Intrakat, αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος, μεταξύ των οποίων είναι η έλλειψη προσωπικού αλλά και το υψηλό κόστος των υλικών.