ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
MYTILINEOS_ESG
Πηγή: MYTILINEOS

Mytilineos: Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις με την IMERYS

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι συνεχίζει τις συνομιλίες με την ΙMERYS προκειμένου να προχωρήσει στην εξαγορά της IMERYS ΒΩΞΙΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Στην πορεία των διαπραγματεύσεών της με την εταιρεία IMERYS για την εξαγορά της IMERYS ΒΩΞΙΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αναφέρεται η εταιρεία Mytilineos.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών τονίζει ότι οι διαπραγματεύσεις αυτές είναι σε προχωρημένο στάδιο αλλά δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί και όταν αυτά συμβεί θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. 

Όπως σημειώνει η Mytilineos: «Σχετικά με κάποια δημοσιεύματα που αναφέρονται σε συζητήσεις της MYTILINEOS με την IMERYS για την εξαγορά της IMERYS ΒΩΞΙΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ («IMERYS ΒΩΞΙΤΕΣ»), ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο, χωρίς ωστόσο να έχουν ολοκληρωθεί.

Σε περίπτωση ολοκλήρωσης της συμφωνίας, η Εταιρεία θα ενημερώσει εγκαίρως κατά την πάγια τακτική της, τόσο το επενδυτικό κοινό όσο και τις αρμόδιες αρχές».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρόβλεψη Ευ. Μυτιληναίου για αύξηση EBITDA σε 1 δισ. ευρώ το 2023

Η επίδοση αυτή θα επιτευχθεί παρά την υποχώρηση των τιμών του αλουμινίου και του φυσικού αερίου, υπογράμμισε στη γενική συνέλευση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλους της Mytilineos. Εγκρίθηκε διανομή μερίσματος 1,23 ευρώ.