ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Η Alessandra Delfini νέα γενική διευθύντρια της L’Oréal Hellas

Η νέα γενική διευθύντρια κατείχε διάφορες κομβικές θέσεις σε κλάδους και τμήματα, σε πέντε διαφορετικές χώρες καθώς και στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία στο Παρίσι.

Καθήκοντα γενικής διευθύντριας στη L’Oréal Hellas αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου η κ. Alessandra Delfini φέρνοντας μαζί της μια ξεχωριστή διεθνή καριέρα άνω των 23 ετών στη L’Oréal, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, μέσα από την αξιοσημείωτη εμπειρία της, η κυρία Delfini κατείχε διάφορες κομβικές θέσεις σε κλάδους και τμήματα, σε πέντε διαφορετικές χώρες καθώς και στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία στο Παρίσι.

Η Alessandra Delfini κατάγεται από την Ιταλία, ωστόσο το διεθνές υπόβαθρο και η εμπειρία της στις χώρες που εργάστηκε, καλλιέργησαν την πολυπολιτισμική της συνείδηση, καθώς θαυμάζει και σέβεται τις διαφορετικές κουλτούρες αλλά και τη διαφορετικότητα. Το ενδιαφέρον της αυτό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του επαγγελματικού της προφίλ. Καθ' όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, η κυρία Delfini έχει επιτύχει ισχυρά αποτελέσματα, εδραιώνοντας σταθερά τη θέση της σε κάθε αγορά που ήταν υπεύθυνη.

Στο νέο της ρόλο, η Alessandra Delfini δεσμεύεται να συνεχίσει την αποστολή της L'Oréal στην Ελλάδα, εστιάζοντας στη διατήρηση μιας οικονομικά ισχυρής και βιώσιμης επιχείρησης, ενώ παράλληλα ηγείται πρωτοβουλιών καινοτομίας και μετασχηματισμού. Στόχος της είναι να διατηρήσει την ηγετική θέση της L'Oréal Hellas στα καλλυντικά και να οδηγήσει σε περαιτέρω πρόοδο τις επιδόσεις της εταιρείας, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και προόδου στη χώρα.

Η κυρία Delfini διαδέχεται τον κ. Alex Davison, ο οποίος διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της L'Oréal Hellas από τον Απρίλιο του 2020 και ηγήθηκε της εταιρείας σε μερικά από τα πιο απαιτητικά γεγονότα των τελευταίων ετών.

Η Alessandra Delfini δήλωσε: «Η L'Oréal Hellas παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να δημιουργεί την ομορφιά που κινεί τον κόσμο, συνεχίζοντας το επιτυχημένο ταξίδι της στην Ελλάδα. Κύριος στόχος μου είναι να συνεισφέρω ενεργά στην ελληνική οικονομία και ταυτόχρονα να προάγω την αξίες βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής ευθύνης, με σεβασμό στον πλανήτη και τους ανθρώπους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπουτσάνης: Στα 47,4 εκατ. ο τζίρος το εννεάμηνο με πτώση 11%

Ενισχυμένος κατά 21% ο κύκλος εργασιών στην Ελλάδα, ενώ υποχώρησαν οι πωλήσεις στο εξωτερικό και των βιομηχανικών σαπωνωμαζών. Στο τελικό στάδιο υλοποίησης σημαντική συνεργασία με μεγάλη πολυεθνική.