ΓΔ: 1445.81 -0.25% Τζίρος: 21.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:49:14 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Attica Group

Attica Group: Στις 26/9 θα γίνει η Γενική Συνέλευση μετά την αναβολή

Ορίστηκε τελικά η ημερομηνία για την πραγματοποίηση της νέας γενικής συνέλευσης της εταιρείας, μετά και την χθεσινή παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου.

Για τις 26 Σεπτεμβρίου 2023 ορίστηκε τελικά από την Attica Group η συνέχιση της συνεδρίασης της εξ αναβολής Γενικής Συνέλευσης της 7ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ως ημερομηνία συνέχισης της συνεδρίασης της εξ αναβολής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 7ης Σεπτεμβρίου 2023 ορίστηκε η 26η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 μ.μ.

Η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει επί της οδού Λυσικράτους αρ. 29, Καλλιθέα. Επισημαίνεται ότι δεν θα δημοσιευθεί νέα Πρόσκληση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο νόμο.

Η παραίτηση του CEO

Υπενθυμίζεται ότι την παραίτησή του υπέβαλε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group Σπύρος Πασχάλης μετά τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, για τον οποίο κατηγορούνται από τις δικαστικές αρχές υπάλληλοι της εταιρείας. Τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Attica Group ανέλαβε προσωρινά ο CFO της εταιρείας, Παναγιώτης Δικαίος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Attica Group, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έκανε δεκτή την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου.

Η Attica Group σε ανακοίνωσή της σχετικά με το τραγικό δυστύχημα, χαρακτηρίζει αδιανόητο τον τρόπο που έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη συγγνώμη στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος. Παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμεύεται ότι θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.

Η εταιρεία προαναγγέλλει, εξάλλου, διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων με την εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ποτέ ξανά δεν θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου.

Επίσης, αναφέρει πως δεσμεύεται ότι τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Group: Διερευνώνται οι λόγοι που δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες

Η Attica Group υπογραμμίζει πως οι σκηνές είναι αδιανόητες και δεν συνάδουν με τις αξίες του ομίλου και δεν εκφράζουν ούτε στο ελάχιστο το ήθος και τον επαγγελματισμό των πληρωμάτων και της ελληνικής ναυτοσύνης.
Attica Group-Aero-Highspeed
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεκινά τη Δευτέρα η δημόσια πρόταση της Strix για την Attica Group

H Strix υπογραμμίζει ότι μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης δεν θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς ενώ δεν προτίθεται να προχωρήσει στο άμεσο μέλλον - τουλάχιστον για ένα χρόνο από την υποβολή της ΔΠ- σε διαγραφή των μετοχών από το Χρηματιστήριο.