ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ο Τάκης Πέρκιζας ανέλαβε ως ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΨΑ

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση ο νέος διευθύνων σύμβουλός έχει μεγάλη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες παραγωγής καταναλωτικών προϊόντων.

Μετά την απόκτηση σημαντικού μετοχικού ποσοστού στην EΨΑ από το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap (πρόεδρος του οποίου είναι ο Νικόλαος Καραμούζης) ο Τάκης Πέρκιζας τοποθετήθηκε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, ενώ θα είναι επίσης και μέλος του ΔΣ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Τάκης Πέρκιζας έχει διανύσει μια επιτυχημένη πολυετή πορεία σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις διοίκησης σε ηγετικές εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων, υπηρεσιών, λιανεμπορίου και ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με τις εταιρίες: Johnson & Johnson, Γερμανός-OΤΕ, Wind, Credit Agricole, και Coca-Cola ΗBC. Επίσης, ως σύμβουλος Ανώτατης Διοίκησης, έχει αναλάβει σημαντικά έργα εταιρικού μετασχηματισμού και ανάπτυξης σε αντίστοιχους κλάδους και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ.

 

Ο νέος CEO της EΨΑ, Τάκης Πέρκιζας δήλωσε: «Προτεραιότητα της εταιρείας είναι η εταιρική και επιχειρηματική της αναβάθμιση, η αύξηση του μεριδίου αγοράς και η ενίσχυση της παρουσίας των ποιοτικών προϊόντων της ΕΨΑ τόσο στην αγορά της Ελλάδας, όσο και στις διεθνείς αγορές, με κύριους ορίζοντες τις σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, τεχνογνωσία, εμπορική πολιτική, αλλά και την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μας. Κοινή φιλοδοξία όλων των μετόχων και της νέας διοίκησης είναι να οδηγήσουμε την εταιρία εκεί που πραγματικά αξίζει, βάσει της ιστορίας, του ονόματος της και της ποιότητας των προϊόντων της».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

IVI-Pepsico-Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε η παραγωγή των αναψυκτικών ΗΒΗ στο εργοστάσιο της ΕΨΑ στο Βόλο

Η έναρξη της παραγωγής έγινε με την ΗΒΗ πορτοκάλι με νέα βελτιωμένη φόρμουλα, πιο κοντά στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, όπου σύντομα θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χήτος: Αύξηση ενοποιημένου τζίρου 35% στα 79,5 εκατ. ευρώ το 2022

Η Χήτος ΑΒΕΕ ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα σημαντικό μέρος προγραμματισμένων επενδύσεων οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν το 2024, ενισχύοντας την παραγωγική της δυναμικότητα και τον εκσυγχρονισμό των παραγωγικών της εγκαταστάσεων
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης στοχεύει το Δειπνοσοφιστήριον

Η επιχείρηση εστίασης εφαρμόζει τη βιώσιμη γαστρονομία, θέλοντας να εξαλείψει τόσο την σπατάλη φαγητού όσο και τη χρήση πλαστικών και μη ανακυκλώσιμων υλικών. Ενισχύεται η συνεργασία με μικρούς παραγωγούς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca Cola HBC: Αύξηση πωλήσεων 17% στο 9μηνο, οι εκτιμήσεις για το έτος

Η αύξηση του όγκου πωλήσεων κατά 2,2% σε οργανική βάση, οφείλεται κυρίως στις κατηγορίες στρατηγικής προτεραιότητας, με τα ανθρακούχα αναψυκτικά να αυξάνονται κατά 1,5%, τα ποτά ενέργειας 24,8% και τον καφέ 33,5%.