ΓΔ: 1446.92 -0.17% Τζίρος: 79.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Aegean επίσημος χορηγός των Εθνικών Ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών

Η εταιρεία θα μεταφέρει ως «Αποκλειστικός Χορηγός Αερομεταφορών» τα μέλη των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που θα συμμετέχουν.

Η AEGEAN ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ), μεταφέροντας στο εξής ως «Αποκλειστικός Χορηγός Αερομεταφορών» τα μέλη των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που θα συμμετέχουν για την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, στο Παρίσι. 

Πάντα κοντά στο πλευρό αθλητών και αθλητριών που εκπροσωπούν τη χώρα σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, η AEGEAN θα στηρίξει τις προσπάθειες των εθνικών ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών για την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων σε ευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο, με την ελπίδα να διακριθούν και να μας με γεμίσουν για μια ακόμη φορά με υπερηφάνεια. 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Νέος κύκλος υποτροφιών για υποψήφιους μηχανικούς αεροσκαφών της Aegean

Σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη σχολή μηχανικών της Olympic Air η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα εκπαίδευσης, σε 20 υποψήφιους που επιθυμούν να αποκτήσουν πτυχίο μηχανικού συντήρησης αεροσκαφών.
ESG

ΔΕΗ: Νέα υπηρεσία επιβράβευσης σε συνεργασία με την AEGEAN

Οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να συνδέσουν τον Miles+Bonus λογαριασμό τους με το myΔΕΗ και να κερδίζουν μίλια από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους με τη ΔΕΗ, καθώς και να εξαργυρώσουν μίλια για την πληρωμή του λογαριασμού τους.
aegean
ESG

Η AEGEAN δημιουργεί μηχανικούς αεροσκαφών με Πρόγραμμα Υποτροφιών

Εκπαίδευση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση για 40 φοιτητές και φοιτήτριες μηχανικούς αεροσκαφών από την Aegean. Η σχολή διαρκεί 24 μήνες και μετά την αποφοίτησή τους οι απόφοιτοι θα ενταχθούν στην αεροπορική εταιρεία.