ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Βιολάντα

Η Βιολάντα προχωρά στη χορήγηση 15ου μισθού σε πολύτεκνους εργαζομένους

Η εταιρεία δεσμεύτηκε ότι το 2024 οι τιμές των προϊόντων της θα παραμείνουν σταθερές, καθώς δε θα προβεί σε καμία ανατίμηση όπως έκανε και το 2023.

Η διοίκηση της τρικαλινής μπισκοτοποιΐας Βιολάντα ανακοίνωσε τη χορήγηση 15ου μισθού σε όλους τους πολύτεκνους εργαζομένους γονείς που απασχολούνται στην εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη της δυο από τα κυριότερα κοινωνικά ζητήματα, την υπογεννητικότητα και την ακρίβεια.

Παράλληλα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έκανε γνωστό πως η δέσμευσή της να μην προχωρήσει σε αύξηση τιμών κατά το 2023, επιτεύχθηκε πλήρως. Επίσης, δεσμεύτηκε πως και το 2024 οι τιμές των προϊόντων της θα παραμείνουν σταθερές, καθώς δε θα προβεί σε καμία ανατίμηση.

Σημειώνεται ότι η τρικαλινή μπισκοτοποιΐα Βιολάντα το 2023 έθεσε σε λειτουργία το πρώτο και μοναδικό εργοστάσιο μπισκότων στον κόσμο χωρίς καμινάδα μειώνοντας το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Αποτελεί πρότυπο εταιρείας που έχει καταφέρει να καταργήσει τόσο τις καμινάδες ρύπων όσο και τις καμινάδες αποβολής υδρατμών και θερμών αερίων μέσω ειδικών εναλλακτών νερού γεωθερμίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Δέσμευση του ομίλου Goody's - Everest για υπεύθυνη διαφήμιση

Ο όμιλος εντάχθηκε στο ελληνικό πλαίσιο δεσμεύσεων και κοινών εθελοντικών δράσεων το οποίο στοχεύει στην αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας και αποτελεί την πρώτη συμμετοχή από την αγορά της εστίασης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το πρώτο εργοστάσιο χωρίς καμινάδα στον κόσμο δημιουργεί η Βιολάντα

Η τεχνολογία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη βιομηχανία μπισκότων βασίζεται σε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ανήκει στον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Τζιωρτζιώτη.
ESG

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Σημαντική συνεισφορά στα φορολογικά έσοδα της χώρας

Η συνολική προστιθέμενη αξία των δραστηριοτήτων της εταιρείας ανέρχεται στα 686 εκατ. ευρώ, η οποία αντιστοιχεί στο 0,4% του ΑΕΠ της χώρας, ενώ η συνεισφορά στα φορολογικά έσοδα εκτιμάται στα 505 εκατομμύρια ευρώ.
efood
ESG

Δίπλα στον καταναλωτή το efood με ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο καλάθι του νοικοκυριού επιλέγονται βάσει τριών κεντρικών χαρακτηριστικών: να καλύπτουν βασικές ανάγκες, να είναι επώνυμα και να βρίσκονται ταυτόχρονα στις βασικές επιλογές (πιο δημοφιλή) των καταναλωτών του efood.