ΓΔ: 895.17 0.22% Τζίρος: 2.56 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:42:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Sakellaropoulou, proedros dimokratias
Φωτο: Nick Paleologos / SOOC

Παρουσία της ΠτΔ τα εγκαίνια της έκθεσης του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής

Η περιοδική έκθεση του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής στο ιστορικό ανακαινισμένο κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου θα διαρκέσει από τις 13 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου 2022.

Παρουσία της Προέδρου της  Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, πραγματοποιείται αύριο 12 Απριλίου 2022 στις 18:00, η τελετή των εγκαινίων της περιοδικής έκθεσης του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τράπεζας με τίτλο «Πώς μάθαιναν οι Έλληνες γράμματα από την Άλωση μέχρι την Επανάσταση» (1453-1821). 

Στο ιστορικό ανακαινισμένο κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου στην οδό Πεσμαζόγλου 1, από τις 13 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου 2022, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν για πρώτη φορά τους θησαυρούς του Ιστορικού Παλαιογραφικού Αρχείου του ΜΙΕΤ αλλά και σπάνια βιβλία από τις σημαντικότερες βιβλιοθήκες της Ελλάδας. Να μάθουν τι ήταν τα «μαθηματάρια» και το «κρυφό σχολειό» και να διαπιστώσουν μέσα από την επιστημονική οδό και τα ιστορικά ντοκουμέντα, πως η παιδεία έθρεψε την ιδέα του αγώνα για την ελευθερία.  
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Η Εθνική Τράπεζα στο πλευρό πέντε Ελλήνων πρωταθλητών του στίβου

Ο Μίλτος Τεντόγλου, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, η Σπυριδούλα Καρύδη και η Ελίνα Τζένγκο θέτουν υψηλούς στόχους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στις ΗΠΑ και έχουν δίπλα τους την Εθνική Τράπεζα.
ESG

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει πέντε νέους κορυφαίους αθλητές

Στόχος της τράπεζας είναι να ενισχύσει τη σημαντική εθνική προσπάθεια για διακρίσεις και στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όπως και σε κάθε άλλες κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.
NBG-Bayer Hellas
ESG

Bayer Ελλάς και Εθνική Τράπεζα στηρίζουν την καινοτόμο επιχειρηματικότητα

Κάθε χρόνο, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, υλοποιούνται, μεταξύ άλλων, εκδηλώσεις, φόρουμ δικτύωσης και εργαστήρια με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και την ανάδειξη ομάδων με καινοτόμες προτάσεις.