ΓΔ: 873.37 1.15% Τζίρος: 67.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Συνάντηση Β. Ψάλτη & Γ. Εμίρη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Συνάντηση του CEO της Alpha Bank Βασ. Ψάλτη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Οι δύο άνδρες συζήτησαν, επίσης, τη συνέχιση των δράσεων της τράπεζας στους κοινωνικά κρίσιμους τομείς της Εκπαίδευσης και της Υγείας, μέσω των προγραμμάτων «Μαζί, με Στόχο την Παιδεία» και «Μαζί, με στόχο την Υγεία».

Συνάντηση μίας ώρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη είχε ο CEO  κ. Βασίλης Ψάλτης και ο Γενικός Διευθυντής Wholesale Banking της Alpha Bank, στο περιθώριο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί η Διοίκηση της Τράπεζας με τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκαν τα αναπτυξιακά πλάνα της Περιφέρειας για τη βελτίωση των υποδομών, την προσέλκυση νέων επενδύσεων και την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στην Κρήτη, αλλά και η ετοιμότητα της Alpha Bank να στηρίξει, μέσα από την αξιοποίηση και των διαθέσιμων κοινοτικών πόρων, επιχειρηματικά σχέδια που θα υπηρετούν την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την πράσινη μετάβαση.
  
Οι δύο άνδρες συζήτησαν, επίσης, τη συνέχιση των δράσεων της Alpha Bank στους κοινωνικά κρίσιμους τομείς της Εκπαίδευσης και της Υγείας. Μέσω του Προγράμματος «Μαζί, με Στόχο την Παιδεία», η Τράπεζα εξόπλισε με συστήματα σύγχρονης διαδραστικής διδασκαλίας και αθλητικό εξοπλισμό 6 συνολικά σχολεία του νομού Ηρακλείου, ενώ, από το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία» έχει στηριχθεί η προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Ηρακλείου, το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων  «Ο Άγιος Γεώργιος».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Πρωτοβουλίες Alpha Bank για τη γυναικεία ενδυνάμωση και επιχειρηματικότητα

Για πρώτη φορά, οργανισμός στην Ελλάδα σχεδιάζει προγράμματα γυναικείας ενδυνάμωσης που ξεκινούν με έφηβες γυναίκες, δίνοντας τους τη δυνατότητα να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με τον τραπεζικό κλάδο.
ESG

Alpha Bank: Δωρεά 6 πυροσβεστικών σε Συλλόγους Εθελοντών Δασοπυροσβεστών

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank Βασίλειος Ράπανος οι δωρεές αυτές είναι στο πλαίσιο της πρωτοβουλίες Μαζί, με στόχο το περιβάλλον" η οποία περιλαμβάνει μία δέσμη δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.
Alpha Bank
ESG

Alpha Bank: Νέα πολιτική για την αντιμετώπιση των διακρίσεων και της παρενόχλησης

Ο Όμιλος στην πρωτοπορία του σεβασμού των δικαιωμάτων στον χώρο εργασίας. Υπεγράφη Ειδική Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ανάμεσα στη Διοίκηση της Τράπεζας και τον Σύλλογο Εργαζομένων.