ΓΔ: 892.98 -0.03% Τζίρος: 40.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:54:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Upstream: Υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις

Στόχος της Χάρτας Διαφορετικότητας είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις προχώρησε η εταιρεία τεχνολογίας marketing Upstream. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Χάρτα Διαφορετικότητας αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα από το ΚΕΑΝ και το Diversity Charter Greece.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, ο CFO της Upstream, Γιώργος Σερφιώτης τόνισε: «Η Upstream από την ίδρυσή της έως σήμερα έχει βαθιά στο DNA της την πολυπολιτισμικότητα. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας που ζουν σε όλες τις γωνιές του πλανήτη μας εμπνέει και μας εξελίσσει καθημερινά. Για εμάς η συμπερίληψη στον χώρο της εργασίας με ίσες ευκαιρίες για όλους ήταν και είναι εκ των ων ουκ άνευ και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε πλέον μέλη της Χάρτας, αλλά και που βλέπουμε το ελληνικό οικοσύστημα εταιρειών να αγκαλιάζει πρωτοβουλίες που μόνο καλύτερους μπορούν να μας κάνουν».

Από την πλευρά της, η HR Director της Upstream Ντένη Πλέσσα, δήλωσε σχετικά: «Η Upstream είναι οι άνθρωποί της. Και πρώτη μας προτεραιότητα είναι όλοι οι άνθρωποί μας να νιώθουν ασφάλεια, σεβασμό και πάνω απ'όλα το αίσθημα του ανήκειν, της ομάδας. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας είναι και αυτή που χτίζει την κουλτούρα μας, μια κουλτούρα πολυπολιτισμική, πολύχρωμη και πολυφωνική».

Αναφερόμενος στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας από την Upstream, ο Σταύρος Μηλιώνης, πρόεδρος του ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) δήλωσε: «Η Upstream, η εταιρεία που ξεκίνησε από την Ελλάδα πριν 20 χρόνια και έγινε παγκόσμια ηγέτιδα στο mobile marketing παγκοσμίως, έγινε μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, ενισχύοντας το δίκτυο των επιχειρήσεων που προωθούν τη συμπερίληψη στον εργασιακό χώρο ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, χρώματος, αναπηρίας, καταγωγής και σεξουαλικού προσανατολισμού. Καλώς ήρθατε, είμαστε σίγουροι ότι η συμβολή σας για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο μέλλον στην αγορά εργασίας, θα είναι καθοριστική».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Alpha Bank
ESG

Alpha Bank: Σημαντική η επιτυχία του προγράμματος «Όλοι μαζί στην Όπερα»

Χάρη στο Πρόγραμμα, 23.783 άτομα παρακολούθησαν, παραστάσεις σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας, με την παροχή θέσεων κωφών ή βαρήκοων που χρησιμοποιούν την ελληνική νοηματική γλώσσα ή ενδογλωσσικούς υπέρτιτλους.
ESG

Σε σχολεία ταξίδεψαν οι Εκπαιδευτικές Μουσειοβαλίτσες της Alpha Bank

Κατά το σχολικό έτος 2021 - 2022, τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρακολούθησαν 4.936 μαθητές σε 50 σχολεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Βρυξέλλες, Νεάπολη Ιταλίας, Πρετόρια Νοτίου Αφρικής και στα Ελληνοαλβανικά Σχολεία σε Χιμάρα και Κορυτσά.
ESG

Ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο η έκθεση «EΠΑΝΑCΥΣΤΑΣΗ ’21: η πλωτή έκθεση»

Η έκθεση έχει ενταχθεί στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και συνδιοργανώθηκε από την Ιστορική και Εθνολογική Εταιρεία της Ελλάδος, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» και την Τράπεζα Πειραιώς.