ΓΔ: 1015.48 1.14% Τζίρος: 74.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Energean

Energean: Σταθερά στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του ΑΟΚ με αμαξίδια

Μέγας Χορηγός στην ομάδα μπάσκετ του ΑΟΚ θα είναι και φέτος η Energean, στο πλαίσιο στήριξης οργανώσεων που συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση ατόμων με αναπηρίες.

Το πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδια για την Α2 Εθνική Κατηγορία ξεκίνησε και η Energean είναι για μια ακόμη χρονιά ο Μέγας Χορηγός της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Καβάλας (ΑΟΚ), ενός οργανισμού που συμβάλλει τα μέγιστα στην κοινωνικοποίηση των συνανθρώπων μας με αναπηρίες μέσα από μια δημοφιλή αθλητική δραστηριότητα, όπως είναι το μπάσκετ, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της.

Σημειώνεται ότι η ομάδα μπάσκετ του ΑΟΚ με αμαξίδια αγωνίζεται στον Βόρειο Όμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η επικεφαλής του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Energean κ. Ίλια Ρήγα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στους Στόχους του ΟΗΕ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη και ένας από αυτούς είναι οι Λιγότερες Ανισότητες στην κοινωνία μας. Θεωρούμε ότι μέσα από την πορεία και το ήθος ενός αθλητικού οργανισμού όπως είναι η ομάδα μπάσκετ του ΑΟΚ με αμαξίδια, ενθαρρύνονται να ενταχθούν στην κοινωνία, μέσω του αθλητισμού, συνάνθρωποί μας που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα σε συνθήκες που συνήθως δεν είναι φιλικές για όσους έχουν κάποια αναπηρία. Παράλληλα, ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο το μήνυμα για άρση κάθε κοινωνικού αποκλεισμού από οποιαδήποτε καθημερινή δραστηριότητα και δημιουργείται μια καλώς νοούμενη πίεση προς τις αρχές σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο να βελτιώσουν τις υποδομές τους και τον τρόπο λειτουργία τους, με γνώμονα τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνάνθρωποί μας με αναπηρίες».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδια του ΑΟΚ κ. Τάσος Βιζικίδης δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε από την καρδιά μας την Energean που για άλλη μια χρονιά βρίσκεται δίπλα μας ως Μέγας Χορηγός, διασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Η στήριξή της μας γεμίζει με ελπίδα τόσο για να πετύχουμε νέες αγωνιστικές διακρίσεις όσο και, κυρίως, για να προσελκύσουμε στην ομάδα και στον αθλητισμό, γενικότερα, ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κάποια αναπηρία όπως και τα μέλη της ομάδας»

Εκτός από τον Στόχο 10 του ΟΗΕ για Λιγότερες Ανισότητες, η στήριξη της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδια του ΑΟΚ υπηρετεί τον Στόχο 3 για Καλή Υγεία και Ευημερία καθώς και τον Στόχο 17 που αναφέρεται στην Συνεργασία για την Επίτευξη των Στόχων. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Energean-Exedra_Kappa
ESG

Energean: Αναβαθμίστηκε στην αξιολόγηση για τις εκπομπές αερίων

Η αξιολόγηση του CDP επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κατανοήσουν τις επιδόσεις τους στον τομέα των ESG και τους επιτρέπει να σημειώνουν πρόοδο στις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις μέσα από την παρακολούθηση δεικτών.
Energean
ESG

Η Energean στηρίζει στις γιορτές 152 άπορες οικογένειες του Δήμου Ζίτσας

Παραδόθηκαν στην αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χριστίνα Παπαδημητρίου 152 δωροεπιταγές με τελικούς αποδέκτες τις οικογένειες, για τις οποίες μεριμνά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.