ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Marketing Club - ΑΠΕ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους πωλητές του περιοδικού δρόμου «Σχεδία»

Το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης ήταν βιωματικό καθώς μέσα από ασκήσεις, οι συμμετέχοντες αλληλοεπίδρασαν και μετέφεραν τις εμπειρίες τους σε όλο το κοινό και τους εισηγητές.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο βιωματικού χαρακτήρα για τους πωλητές της «Σχεδίας» στη Θεσσαλονίκη διοργάνωσε πρόσφατα το «Marketing Club Greece», ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της ομάδας του εντύπου, το οποίο αποτελεί το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου και μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων Δρόμου, που απαριθμεί 122 περιοδικά δρόμου, σε 41 χώρες, με 14.000 άστεγους, άνεργους πωλητές και 6.000.000 αναγνώστες διεθνώς.

Το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης ήταν βιωματικό καθώς μέσα από ασκήσεις, οι συμμετέχοντες αλληλοεπίδρασαν και μετέφεραν τις εμπειρίες τους σε όλο το κοινό και τους εισηγητές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Marketing Club», οι πωλητές «συστήθηκαν, αναφέρθηκαν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, εντόπισαν τις ποιότητες που τους βοηθούν να προχωρήσουν στο δύσκολο έργο τους και στον αγώνα για την επιβίωσή τους. Αναγνώρισαν επίσης, ότι ο μόνος δρόμος για να επιβιώσεις είναι η πρόθεση να προχωρήσεις, η ατομική ευθύνη και ο διάλογος που σε βοηθά να βγεις από την κουλτούρα της σιωπής». Στο δεύτερο μέρος της εκπαίδευσης ενημερώθηκαν «πώς μέσω της νοοτροπίας "ανοιχτής" επικοινωνίας μπορούμε να είμαστε παρόντες, να εντοπίσουμε ευκαιρίες και να προσεγγίσουμε τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει για να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Υπενθυμίζεται πως η «ΣΧΕΔΙΑ», όπως συμβαίνει με όλα τα περιοδικά δρόμου του κόσμου, δεν πωλείται στα συνήθη σημεία διάθεσης Τύπου, όπως περίπτερα, αλλά αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από διαπιστευμένους πωλητές. Οι πωλητές προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες: άστεγοι, άνεργοι και γενικώς άνθρωποι που αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας._

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

AstraZeneca: Στόχος να φυτέψει 30.000 δέντρα σε όλη την Ελλάδα έως το 2030

Το βραβευμένο πρόγραμμα «Προστατεύουμε το Περιβάλλον…με Πράξεις» εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρίας, με την περιβαλλοντική προστασία να αποτελεί βασικό πυλώνα της.
ESG

Η πράσινη ανάπτυξη στην ΝΑ Ευρώπη στο επίκεντρο διεθνούς συνεδρίου

Η συζήτηση θα εστιάσει γύρω από τις στρατηγικές επιλογές μετάβασης του ενεργειακού συστήματος στην πράσινη οικονομία, καθώς και στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κυβερνήσεις.
Chistos Staikouras
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σταϊκούρας: Ολοκληρώνεται ο σταθμός φόρτισης 110 ηλεκτρικών λεωφορείων

«Επισκεφτήκαμε για μια ακόμη φορά τους χώρους του σταθμού φόρτισης των ηλεκτρικών λεωφορείων. Πρόκειται για ένα δύσκολο εμβληματικό έργο, ένα έργο παρακαταθήκη για την πόλη της Θεσσαλονίκης» επισήμανε ο κ. Σταϊκούρας.