ΓΔ: 1191.77 -1.45% Τζίρος: 51.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Lidl-store
Φωτο: Lidl

Lidl Ελλάς: Παροχή έκπτωσης 20% στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

H ενέργεια ισχύει από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 και αφορά το σύνολο της προϊοντικής γκάμας πλην των καρτών ομιλίας & internet.

Με έκπτωση 20% στα καταστήματά της σε Αγριά, Αλμυρό, Βόλο, Γιάννουλη, Ελασσόνα, Καλαμπάκα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα και Φάρσαλα, στηρίζει τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία η Lidl Ελλάς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ενέργεια ισχύει από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 και αφορά το σύνολο της προϊοντικής γκάμας πλην των καρτών ομιλίας & internet. Ειδικά για το κατάστημα της Ελασσόνας, η έκπτωση ισχύει από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023.

«Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί στις ήδη χαμηλές τιμές που προσφέρει η εταιρεία στο σύνολο των καταστημάτων της και έχει ως στόχο της να διευκολύνει τους καταναλωτές των πληγεισών περιοχών να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν και να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες με ακόμα μεγαλύτερη οικονομία» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Από την πρώτη στιγμή, η Lidl Ελλάς ανταποκρίθηκε άμεσα στις επείγουσες ανάγκες, έχοντας χορηγήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 90.000 λίτρα εμφιαλωμένο νερό. Επιπλέον, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους κατά τόπους δήμους, προσφέροντας φρέσκα αλλά και μακράς διάρκειας τρόφιμα, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης. Η παροχή βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Όλοι οι εργαζόμενοι της Lidl Ελλάς στα καταστήματα και τις αποθήκες, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, για την καλύτερη δυνατή επάρκεια προϊόντων και εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών» επισημαίνεται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lidl: «Πράσινες» επενδύσεις με φωτοβολταϊκά και σταθμούς φόρτισης

Σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο της αλυσίδας σούπερ μάρκετ μέχρι τέλος του 2025 θα έχει προχωρήσει με 18 επιπλέον φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις σε καταστήματα. Σε προτεραιότητα η εγκατάσταση σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης σε 28 καταστήματα.
Lidl-store
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lidl: Μείωση τιμών έως 35% σε 160 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας

Η εταιρεία εξασφαλίζει σε συνεργασία με τους προμηθευτές της, για ακόμη μία φορά, τις πιο συμφέρουσες τιμές στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της, επιτυγχάνοντας μείωση έως 35% σε επιλεγμένα προϊόντα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ από τη Lidl για νέο κατάστημα στην Αττική

Το νέο κατάστημα διαθέτει αι σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων δύο θέσεων, ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες του καταστήματος και χαρακτηρίζεται από αειφόρο τεχνολογική προσέγγιση.