ΓΔ: 1446.92 -0.17% Τζίρος: 79.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Η Εθνική Ασφαλιστική δέσμευσε, επιπλέον, 2 εκατ. για τους πλημμυροπαθείς

Ο CEO της ασφαλιστικής τόνισε ότι αυτά τα χρήματα είναι για την ανακούφιση όλων των συνανθρώπων μας και όχι μόνο των ασφαλισμένων μας, που μας έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής τους

«Έχουμε τον άνθρωπο στο κέντρο της ύπαρξής μας και για τον άνθρωπο δημιουργούμε λύσεις για τα προβλήματά του. Δεν χτίζουμε απλά προϊόντα, δημιουργούμε λύσεις. Λύσεις που θα είναι απλές! Εύκολες! Και δίνουμε λύσεις για προστασία! Το τι πρέπει να προστατευτεί, δεν το αποφασίζουμε εμείς. Το σημαντικό για τον κάθε άνθρωπο το αποφασίζει μόνο ο ίδιος. Και εδώ είστε σημαντικοί εσείς, οι συνεργάτες μας».

Αυτά ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Ρόμπερτ Γκαουτσί σε πρόσφατη εκδήλωση της εταιρείας για να τιμήσει τους συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού της Δικτύου.

Ο ίδιος πριν από κάθε άλλη αναφορά, επικεντρώθηκε στις καταστροφικές ζημιές της Θεσσαλίας και στις ενέργειες της Εθνικής Ασφαλιστικής για την ανακούφιση των πληγέντων ασφαλισμένων της. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Εμείς, η Εθνική Ασφαλιστική, δεν θέλουμε να περιοριστούμε στις συμβατικές μας υποχρεώσεις. Οφείλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Αποφασίσαμε λοιπόν, να δεσμεύσουμε άμεσα, το επιπλέον ποσό των 2.000.000 ευρώ για την ανακούφιση όλων των συνανθρώπων μας και όχι μόνο των ασφαλισμένων μας, που μας έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής τους».

Στη συνέχεια της ομιλίας του έδωσε έμφαση στον βασικό σκοπό και τις αξίες της εταιρείας που αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για επιτυχημένη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Τον λόγο έλαβε στη συνέχεια ο προσκεκλημένος διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στα εμπόδια που αντιμετώπισε ο ίδιος και πλήθος άλλων ανθρώπων, προσπαθώντας να ασφαλίσουν άτομα του περιβάλλοντός τους που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

«Υπήρξε απάντηση επαγγελματιών του χώρου σας που ήταν πολύ σκληρή» είπε ο κ.Παπανικολάου. «Ανέφεραν ότι τα άτομα με αυτισμό δεν γίνεται να ασφαλιστούν όπως δεν γίνεται να ασφαλιστεί ένα ξύλινο σπίτι που βρίσκεται στο δάσος. Οι άνθρωποι όμως δεν γίνεται να συγκρίνονται με τα ξύλα. Και στους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής βρήκα τη σωστή αντιμετώπιση. Μόνο όταν είμαστε πραγματικά ένα μπορούμε να πάμε μπροστά» είπε χαρακτηριστικά και, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Η δρ Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, επιστημονικά υπεύθυνη Μονάδας Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας, Α ́ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών και Γαστρεντερολογικού Τμήματος Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», έλαβε στη συνέχεια τον λόγο ευχαριστώντας την εταιρεία για τη δωρεά σύγχρονου ενδοσκοπικού εξοπλισμού. «Πιστεύω στη συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα γιατί μόνον έτσι θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς τις επόμενες γενιές. Με τον νέο ενδοσκοπικό εξοπλισμό που θα προμηθευτεί το νοσοκομείο, θα έχουμε τη δυνατότητα εξειδικευμένων διαγνωστικών εξετάσεων σε παιδιά χωρίς τη χρήση αναισθησίας και χωρίς να είναι απαραίτητο το χειρουργικό περιβάλλον για αυτές» ανέφερε η κυρία Παπαδοπούλου.

Ο γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της εταιρείας, Αντώνης Χρηστίδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα νέα προγράμματα εκπαίδευσης και στον νέο θεσμό των Ημερών Καριέρας με τον οποίο η Εθνική Ασφαλιστική θέλει να φέρει περισσότερους νέους και νέες κοντά στον χώρο των ασφαλειών. Τα αποτελέσματα αυτών των ενεργειών είναι ήδη εντυπωσιακά, όπως είπε, καθώς η στελέχωση του Δικτύου παρουσιάζει φέτος αύξηση 21%, σε σχέση με πέρυσι, οι επιδόσεις των νέων ασφαλιστών παρουσιάζουν αυξημένη παραγωγικότητα σχεδόν κατά 20%, ενώ η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου Πυρός του Δικτύου που αυξάνεται κατά 20%.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

GEK TERNA
ESG

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στα 11,6 εκατ. το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2023

Ο όμιλος εφαρμόζει μια ολοκληρωμένη στρατηγική, η οποία εστιάζει στην οικονομική ανάπτυξη, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την εναρμόνιση με τις σχετικές εξελίξεις, πάντα με όρους κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.
Εθνική
ESG

Το πρόγραμμα NBG Business Seeds βράβευσε 10 νέες καινοτόμες επιχειρήσεις

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενθάρρυνση και την στήριξη της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, με έμφαση, μεταξύ άλλων στο Fintech, στο ESG και σε σχετικές με τα χρηματοοικονομικά τεχνολογίες.