ΓΔ: 787.43 1.63% Τζίρος: 68.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Βενιζέλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βενιζέλος: Η ελληνική οικονομία έχει κατά κάποιον τρόπο, διασωληνωθεί

Θέλω να πιστεύω πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα συνεχίσει τις πολιτικές της ποσοτικής χαλάρωσης, αλλά θα αρχίσουν να υπάρχουν αντιστάσεις, δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευ. Βενιζέλος: Η Ελλάδα πρέπει να ανατρέψει το σκηνικό που συντηρεί η Τουρκία

Η Ελλάδα έχει δείξει τη στρατιωτική της ετοιμότητα και αποφασιστικότητα, αλλά δεν μπορεί να περιμένει την επόμενη τουρκική πρόκληση, τονίζει σε άρθρο του με τίτλο «Στρατηγικός ειρμός» στο Βήμα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευ. Μυτιληναίος: Ευκαιρία η κρίση για νέο παραγωγικό μοντέλο

Πρέπει να ξεφύγει η οικονομία από τη μονοκλαδική ανάπτυξη με βάση τον τουρισμό, αλλά και από τον κρατισμό, υπογραμμίζει ο Ευ. Μυτιληναίος. Στήριξη από τις τράπεζες στις επιχειρήσεις ζητά ο Ευ. Βενιζέλος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δημόσια διαδικτυακή συζήτηση για την ελληνική οικονομία από τον «Κύκλο Ιδεών»

Ο Κύκλος Ιδεών διοργανώνει σήμερα διαδικτυακή δημόσια συζήτηση με θέμα «Η πανδημία και οι αντοχές της ελληνικής οικονομίας- Η επόμενη ημέρα», με τη συμμετοχή σπουδαίων προσωπικοτήτων.
Venizelos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Βενιζέλος: Από τη δεκαετία της κρίσης στη δεκαετία της πρόκλησης

Σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Το Βήμα υπογραμμίζει ότι η νέα δεκαετία που ξεκινά είναι η δεκαετία της πρόκλησης, των πολλαπλών στοιχημάτων που πρέπει να κερδηθούν με πρώτο της επίγνωσης και δεύτερο της επιστροφής στην κανονικότητα.
Venizelos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Βενιζέλος: Η μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων 30 ετών η σκευωρία Novartis

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο «Βήμα της Κυριακής» δίνοντας βάση στη σκευωρία Novartis την οποία χαρακτηρίζει την μεγαλύτερη πρόκληση που έχουν αντιμετωπίσει οι δημοκρατικοί και δικαιοκρατικοί θεσμοί τα τελευταία τριάντα χρόνια.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευ. Βενιζέλος: Για χάρη της εθνικής ενότητας να διερευνηθεί η υπόθεση Novartis

Όπως επισημαίνει ο κ. Βενιζέλος, «βασική μέριμνα της Βουλής πρέπει να είναι η αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης» και τονίζει ότι υπήρξε «παραβίαση του Συντάγματος από την προηγούμενη κυβέρνηση».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis ο Ευ. Βενιζέλος

Στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη αναμένεται να προσέλθει σήμερα το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση της Novartis.