ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:02:52 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

venizelos

Ευ. Βενιζέλος: Ο αγωγός EastMed και τα νέα διεθνή συμφραζόμενα

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών σε άρθρο του στην «Καθημερινή» σημειώνει πως ίσως το ζήτημα του αγωγού EastMed να είναι μια πρώτη ένδειξη για τον τρόπο λειτουργίας του νέου συστήματος διεθνών σχέσεων.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Συνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους άνω των 60

Χαρακτήρισε «αναγκαίο» το μέτρο λέγοντας πως με αφορμή και την μετάλλαξη Όμικρον, «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στον άνω των 60 είναι αναγκαίο και πρόσφορο και, εν στενή εννοία, ανάλογο».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Εάν κάτι είναι επικίνδυνο, αυτό είναι η μίζερη δημοκρατία

«Χρειάζεται μεγαλύτερη διανοητική ευρυχωρία και μεγαλύτερη συναισθηματική γενναιοδωρία» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στο «στενό» κομματικό σύστημα, κλείνοντας το συνέδριο «Κύκλος Ιδεών».
Venizelos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Να δοθεί απάντηση γιατί είμαστε η 2η χώρα σε θανάτους στην ΕΕ

«Πεθαίνουν σχεδόν 300 άνθρωποι την εβδομάδα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, απόλυτη αδιαφορία όλων. Αρα, δεν δικαιούται η επιστημονική κοινότητα να σιωπά», ανέφερε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάρτηση Ευάγγελου Βενιζέλου για τη συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας

«Ας μη μας διαφύγει ότι η ρήτρα αμοιβαίας στρατιωτικής συνδρομής του άρθρου 2 της συμφωνίας προβλέπει την ενεργοποίησή της, εάν τα μέρη διαπιστώσουν από κοινού ότι μία ένοπλη επίθεση λαμβάνει χώρα εναντίον της επικράτειας ενός από τα δύο» σημειώνεται στην ανάρτηση.
Βενιζέλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βενιζέλος: Η ελληνική οικονομία έχει κατά κάποιον τρόπο, διασωληνωθεί

Θέλω να πιστεύω πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα συνεχίσει τις πολιτικές της ποσοτικής χαλάρωσης, αλλά θα αρχίσουν να υπάρχουν αντιστάσεις, δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευ. Βενιζέλος: Η Ελλάδα πρέπει να ανατρέψει το σκηνικό που συντηρεί η Τουρκία

Η Ελλάδα έχει δείξει τη στρατιωτική της ετοιμότητα και αποφασιστικότητα, αλλά δεν μπορεί να περιμένει την επόμενη τουρκική πρόκληση, τονίζει σε άρθρο του με τίτλο «Στρατηγικός ειρμός» στο Βήμα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευ. Μυτιληναίος: Ευκαιρία η κρίση για νέο παραγωγικό μοντέλο

Πρέπει να ξεφύγει η οικονομία από τη μονοκλαδική ανάπτυξη με βάση τον τουρισμό, αλλά και από τον κρατισμό, υπογραμμίζει ο Ευ. Μυτιληναίος. Στήριξη από τις τράπεζες στις επιχειρήσεις ζητά ο Ευ. Βενιζέλος.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δημόσια διαδικτυακή συζήτηση για την ελληνική οικονομία από τον «Κύκλο Ιδεών»

Ο Κύκλος Ιδεών διοργανώνει σήμερα διαδικτυακή δημόσια συζήτηση με θέμα «Η πανδημία και οι αντοχές της ελληνικής οικονομίας- Η επόμενη ημέρα», με τη συμμετοχή σπουδαίων προσωπικοτήτων.
Venizelos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Βενιζέλος: Από τη δεκαετία της κρίσης στη δεκαετία της πρόκλησης

Σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Το Βήμα υπογραμμίζει ότι η νέα δεκαετία που ξεκινά είναι η δεκαετία της πρόκλησης, των πολλαπλών στοιχημάτων που πρέπει να κερδηθούν με πρώτο της επίγνωσης και δεύτερο της επιστροφής στην κανονικότητα.