ΓΔ: 792.73 -0.67% Τζίρος: 51.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

GOLDMAN SACHS

goldman_sachs
ΑΓΟΡΕΣ

Goldman για τράπεζες: «Ψαλίδι» έως 53% στις τιμές στόχους λόγω κρίσης

Υψηλός πληθωρισμός, αύξηση επιτοκίων και τιμών φυσικού αερίου δημιουργούν δυσμενέστερο περιβάλλον για τις ελληνικές τράπεζες, τονίζει η Goldman Sachs. Πόσο μειώνει τις τιμές στόχους για τις μετοχές. Σύσταση «αγορά» για Εθνική και Alpha, «ουδέτερη» για Eurobank και Πειραιώς.
goldman_sachs
ΑΓΟΡΕΣ

Goldman: Ασφαλή τα ελληνικά ομόλογα, προσοχή στο πολιτικό ρίσκο

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, αν και για την Ελλάδα θεωρείται μικρότερος σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες, προέρχεται από την πολιτική αβεβαιότητα, καθώς το 2023 θα υπάρξουν βουλευτικές εκλογές σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.
goldman_sachs
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Goldman Sachs: Γυρίζει την πλάτη στη Ρωσία, αποχωρεί από κάθε δραστηριότητα

Η επενδυτική τράπεζα της Wall Street έχει διατηρήσει την παρουσία της στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια, αλλά η χώρα δεν αποτελεί σημαντικό μέρος της παγκόσμιας τραπεζικής της δραστηριότητας.
agores, markets, metoxes, xrimatistirio
ΑΓΟΡΕΣ

«Ψαλίδι» από τους αναλυτές στις προβλέψεις για τις ευρωπαϊκές μετοχές

Bank of America, Goldman Sachs και Credit Suisse μειώνουν τις εκτιμήσεις τους για τον πανευρωπαϊκό δείκτη Stoxx 600, καθώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία επιδεινώνει την ήδη σοβαρή ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Τα χρηματιστήρια μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, οι επιπτώσεις

Η ρωσική εισβολή είναι το χειρότερο σενάριο που είχαν εξετάσει οι αγορές. Μια επιπλέον πτώση 5% ως 10%, θα έφερνε τις μεγάλες διεθνείς αγορές κοντά σε μία συνολική πτώση 20% ή σε περιοχή bear market.