ΓΔ: 1442.21 -2.00% Τζίρος: 115.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

businessdaily-Papathanasis

Στο ΕΣΠΑ η κατασκευή νέων αντιπλημμυρικών έργων ύψους 181 εκατ. ευρώ

Θα υλοποιηθούν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που αφορούν σε παρεμβάσεις διευθέτησης ρεμάτων και χειμάρρων, με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και φυσικών καταστροφών.
Χάρης Θεοχάρης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεοχάρης: Από το IRIS και τις άμεσες πληρωμές επωφελείται το κοινό

«Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα φέρουμε στη Βουλή προς ψήφιση μία τροπολογία, η οποία θα ορίζει τα επιτόκια για τη ρύθμιση χρεών των φορολογουμένων» επισήμανε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναστολή εξόφλησης φορολογικών υποχρεώσεων σε πληγέντες στη Θεσσαλία

«Η επιπλέον εξάμηνη παράταση για την αναστολή εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεών τους κρίθηκε ως επιβεβλημένη και δίκαιη, σαν ένα λίγο μεγαλύτερο περιθώριο και μια αναγκαία ανάσα στον αγώνα που δίνουν» τόνισε ο κ. Θεοχάρης.
Χάρης Θεοχάρης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χάρης Θεοχάρης: Η καταληκτική ημερομηνία για τις ρυθμίσεις οφειλών

«Εξορθολογίζουμε το σύστημα, έτσι ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας συμπολίτης μας, ο οποίος να διαμαρτυρηθεί ότι πχ "εγώ είχα δώσει κάποια χρήματα, αλλά δεν ελήφθησαν υπόψιν στη ρύθμιση"» τόνισε ο κ. Θεοχάρης.
Xaris Theoxaris
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προειδοποιεί την αγορά καυσίμων ο Θεοχάρης: Δεν θα ανεχτούμε ανατιμήσεις

Ο υφυπουργός Οικονομικών προβλέπει ότι τα γεγονότα της Μέσης Ανατολής θα προκαλέσουν βραχυπρόθεσμη αναστάτωση στις αγορές, αλλά τονίζει ότι δεν δικαιολογείται η ανατίμηση αποθεμάτων καυσίμων.
Χάρης Θεοχάρης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χ. Θεοχάρης: Καινοτομία οι προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις

Ο δεύτερος στόχος που πετυχαίνει το νομοσχέδιο, όπως επεσήμανε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, είναι να μειωθούν οι δυνατότητες αυθαιρεσίας της διοίκησης- της ΑΑΔΕ εν προκειμένω.
Χάρης Θεοχάρης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεοχάρης: Η αξιοποίηση της τεχνολογίας θα είναι επιθετική με χρήση AI

Στην τεράστια δύναμη των δεδομένων και την ανάγκη ασφαλούς αποθήκευσής τους στο πλαίσιο του οράματος για μία νέα ψηφιακή Ελλάδα στάθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δ. Παπαστεργίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν θα φορολογήσει τα υπερκέρδη 2023 των διυλιστηρίων

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών επέλεξε να κοροϊδέψει την ελληνική κοινωνία για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των διυλιστηρίων» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.