ΓΔ: 1449.4 -0.63% Τζίρος: 71.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

HELLENIQ ENERGY

ELPE

Helleniq Energy: Πρόταση επαναγοράς ομολογιών 599,9 εκατ. και νέα έκδοση

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λουξεμβούργου ότι απευθύνει πρόταση εξαγοράς προς τους κατόχους ομολογιών συνολικού ανεξόφλητου ποσού κεφαλαίου 599.900.000 ευρώ, με επιτόκιο 2% και λήξη τον Οκτώβριο 2024.
Helleniq Energy, ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Σπήλιος Λιβανός είναι ο νέος πρόεδρος στην Helleniq Energy

«Τρία χρόνια μετά την έγκριση του στρατηγικού πλάνου για το μετασχηματισμό της Εταιρείας, έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος σε όλους τους επιχειρηματικούς πυλώνες» ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ανδρέας Σιάμισιης.
ELPE_Siamisis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σιάμισιης: Ρεαλιστική κίνηση η αποχώρηση από τη ΔΕΠΑ Εμπορίας

Αναφερόμενος στην επιβολή έκτακτης εισφοράς στα διυλιστήρια, ο επικεφαλής της HelleniQ Energy υποστήριξε ότι βασίζεται σε μία λανθασμένη ευρωπαϊκή οδηγία και υποστήριξε ότι «δεν υπάρχουν υπερκέρδη». Τι είπε για Elpedison.
Helleniq Energy, ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Helleniq Energy: Διανομή μερίσματος και δωρέαν διάθεση μετοχών σε στελέχη

H Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και του Ομίλου σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ), με τις σχετικές εκθέσεις ελέγχου, χρήσης 2023 θα είναι ένα από τα θέματα της ΓΣ στις 27 Ιουνίου.
psaltis vasilis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψάλτης (Alpha Bank): Πράσινα δάνεια της τριετίας 2024-2026 στα 4,4 δισ.

«Η “πράσινη” μετάβαση, θα έχει ισχυρά θετικές επιπτώσεις στην οικονομία τόσο με όρους ενεργειακής ασφάλειας όσο και ως προς την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής βιομηχανίας» σημείωσε ο CEO του Ομίλου Alpha Bank.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η απώλεια Γ. Προβόπουλου, τι δείχνει το poll of polls και φρέσκο χρήμα σε ΜμΕ

Ο θάνατος του Γ. Προβόπουλου και η αναγνώριση του ρόλου του στην κρίση, χαμόγελα στη ΝΔ από το poll of polls του politico, το νέο λογότυπο της Πειραιώς, Motor Oil Vs ΕΛΠΕ, έρχεται χρήμα στις μικρομεσαίες, η ηλεκτρονική πληρωμή κλήσεων και οι φωνές του Εμ. Μακρόν.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Πλησιάζουν CVC – Nova, εξαέρωση Τσίπρα και το αντάρτικο Νεοφύτου κατά ΑΔΜΗΕ

Το σχέδιο επέκτασης του CVC στις τηλεπικοινωνίες, η χαμηλή πτήση Αλ. Τσίπρα, ο θεσμικός Σπ. Θεοδωρόπουλος, το νέο μπαράζ συνεντεύξεων της Ι. Τσέτη, η Helleniq Energy και το μέλλον της Elpedison.
Helleniq Energy, ELPE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Helleniq Energy: Παράταση αιτήσεων για υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών

Το πρόγραμμα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, επεκτείνεται για πρώτη χρονιά φέτος και στην Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται η θυγατρική του oμίλου, EKO Cyprus.