ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
bd-image

R Energy 1: Γνωστοποίηση αλλαγής του επικεφαλής των επενδυτικών σχέσεων

Η εταιρεία ενημερώνει για την αλλαγή του επικεφαλής των Επενδυτικών σχέσεών της.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ R ENERGY 1 Η ΡΑΝΙΑ ΜΠΙΛΑΛΑΚΗ

 

Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2023-  Η R Energy 1  ανακοινώνει σήμερα ότι από την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, η κα. Ράνια Μπιλαλάκη αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Διευθύντριας Επενδυτικών Σχέσεων της Εταιρείας.

Η κα. Μπιλαλάκη έρχεται στην R Energy 1 με πολυετή και  διαφοροποιημένη εμπειρία στους κλάδους της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης 10-ετούς έκθεσης στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.

Έχει ισχυρό υπόβαθρο στις επενδυτικές σχέσεις για εταιρείες εισηγμένες σε ξένα χρηματιστήρια (NASDAQ, Euronext) και στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία σε  δημόσιες προσφορές (IPOs), συγχωνεύσεις & εξαγορές, αναδιαρθρώσεις χρέους και προγράμματα εταιρικής αναδιάρθρωσης, ενώ έχει  επίσης εργασθεί στον τομέα του Bancassurance στην περιοχή ΕΜΕΑ.

Η κα. Μπιλαλάκη έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολέγιο Deree στην Αθήνα και είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο SDA  Bocconi School of Management του Μιλάνου.

 

 

Επενδυτικές Σχέσεις:

Ράνια Μπιλαλάκη

Τ:  +30 2108081241     

[email protected]

www.r-energy.gr

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

bd-image
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

R Energy 1: Διαγραφή των τίτλων της R Energy 1 από το Χρηματιστήριο Κύπρου

Η R Energy 1 ανακοίνωσε ότι, κατόπιν της σχετικής απόφασης της από 7.12.2022 έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων για την διαγραφή των τίτλων της εταιρείας από την Νέα Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.