ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
bd-image

Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1: Αποφάσεις της Συνέλευσης των Ομολογιούχων Δανειστών

Για τις αποφάσεις της συνέλευσης των ομολογιούχων δανειστών του κοινού ομολογιακού δανείου ενημέρωσε με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών η εταιρεία.

Αποφάσεις της Συνέλευσης των Ομολογιούχων Δανειστών του Κοινού Ομολογιακού Δανείου (εφεξής το «ΚΟΔ») ποσού €4.075.000 της Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 Α.Ε.

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2023 - Η Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 Α.Ε. (εφεξής «η Εταιρεία»)  ανακοινώνει ότι την 25η Ιανουαρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 διεξήχθη αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς την φυσική παρουσία των Ομολογιούχων Δανειστών ή των αντιπροσώπων τους, η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Ομολογιούχων Δανειστών του «ΚΟΔ» έκδοσης 22/12/202, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων εβδομήντα πέντε (4.075.000) ευρώ.

Με την από 10/01/2023 πρόσκληση, στη συνέλευση συμμετείχαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου ομολογιούχοι- που αντιπροσωπεύουν το 61% του συνόλου των 4.075 ομολογιών, ήτοι 2495 ομολογίες.

Αφού συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη από το Νόμο και το Πρόγραμμα «ΚΟΔ» απαρτία και πλειοψηφία, η Εταιρεία προχώρησε σε ενημέρωση αναφορικά με την πρόοδο του επιχειρηματικού της σχεδίου για το οποίο συνάφθηκε το «ΚΟΔ».

Κατόπιν σχετικών ερωτήσεων οι εκπρόσωποι της Εταιρείας αναφέρθηκαν στις οικονομικές επιδόσεις της κατά την χρήση που έληξε στις 31/12/2022,  καθώς και στις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με την ενεργειακή κρίση, την διαμόρφωση των τιμών ενέργειας και τις εκτιμήσεις τους επί των συνθηκών που θα επικρατήσουν το προσεχές μέλλον στην εγχώρια και διεθνή αγορά ενέργειας.

 

Δεν υπήρχαν θέματα προς ψήφιση και η συνέλευση ολοκληρώθηκε στις 11:58.    

 

 

Επενδυτικές Σχέσεις:

Ράνια Μπιλαλάκη

Τ:  +30 2108081241 (Ext. 121)

     

[email protected]

www.r-energy.gr

Αποφάσεις της Συνέλευσης των Ομολογιούχων Δανειστών

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Ντόμινο στην Ευρώπη από τη Γαλλία, «βουτιά» 2,19% στο χρηματιστήριο

Πιέσεις κυρίως στις τραπεζικές μετοχές σε όλη την Ευρώπη μετά την προειδοποίηση του Γάλλου ΥΠΟΙΚ για κρίση αν κερδίσει η Λεπέν. Ρευστοποιήσεις σε όλο το ταμπλό στην Αθήνα με τζίρο 141 εκατ., απώλειες 3,74% για τις τράπεζες.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Νέες ισχυρές πιέσεις σε Γαλλία - Γερμανία, διευρύνονται οι απώλειες και στο ΧΑ

«Βουτιά» με πτώση άνω του -2% σημειώνει το γαλλικό χρηματιστήριο. Καλύτερη η εικόνα στην Αθήνα ωστόσο σταδιακά οι πωλητές επικρατούν. Απώλειες άνω του -1% για τον ΓΔ με Alpha και Πειραιώς να δέχονται τις ισχυρότερες πιέσεις.
Agores, Markets, Metoxes, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Πτωτική κίνηση για το Χρηματιστήριο, «βαραίνει» το κλίμα σε Ευρώπη

Σημαντικές πιέσεις που ξεπερνούν το -2% για την Εθνική Τράπεζα, ενώ υψηλότερα του -1% υποχωρούν Πειραιώς, Metlen και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Σε πτωτική πορεία και οι ευρωαγορές, με νέα ενίσχυση αποδόσεων για ομόλογα.