ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Bd Image

Βιοκαρπέτ: Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου

Στην ανακοίνωση του οικονομικού της ημερολογίου στο Χρηματιστήριο Αθηνών προχώρησε η εταιρεία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Η εταιρία ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ στο πλαίσιο της ορθής και έγκυρης ενημέρωσης των επενδυτών σύμφωνα με το άρθρο 4.1.3.15.1 με την υπ' αριθμ. 161/06.12.2017 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής των Χρηματιστηριακών Αγορών του Χ.Α, ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2023:

  1. Οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και οι Ετήσιες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 2022 της Εταιρείας θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.athexgroup.gr) και της Εταιρείας (www.biokarpet.gr) την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023.
  2. Η Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Α ́Εξαμήνου 2023 θα δημοσιευτεί την Τετάρτη 29/9/2023.
  3. Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα υποβάλει πρόταση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2022. Σε περίπτωση που η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων διαφοροποιηθεί με απόφασή της από την προαναφερθείσα πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα υπάρξει τροποποίηση του παρόντος και ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με καινούρια ανακοίνωση.

(*) Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει την παραπάνω ημερομηνία, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βιοκαρπέτ: Στα 179,8 εκατ. ο κύκλος εργασιών με άνοδο 29,3% στο εννεάμηνο

Αύξηση 45,5% σημείωσαν τα EBITDA του ομίλου στο εννεάμηνο καθώς διαμορφώθηκαν σε 15,37 εκατ. ευρώ. Ο όμιλος συνεχίζει το επενδυτικό του πλάνο για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας στο κλάδο της μεταλλουργίας και στον κλάδο της πράσινης ενέργειας.
Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα-ΗΠΑ: Συμφωνία για πλήρη τήρηση των εμπορικών συμφωνιών

Κίνα και ΗΠΑ θα συνεχίσουν την εφαρμογή όλων των υφιστάμενων εμπορικών συμφωνιών και θα ιδρύσουν συμβούλια για το εμπόριο και τις επενδύσεις, μετά τη συνάντηση Σι Τζινπίνγκ-Τραμπ στο Πεκίνο, σύμφωνα με το κινεζικό ΥΠΕΞ.
Ντόναλντ Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση Σι-Τραμπ: Ξενάγηση στον μυστικό κήπο Ζονγκνανχάι μετά τις συνομιλίες

Μετά τις συνομιλίες για εμπόριο, Ταϊβάν και Ιράν, ο Σι Τζινπίνγκ ξενάγησε τον Ντόναλντ Τραμπ στα αιωνόβια δέντρα του Ζονγκνανχάι, όπου ο Τραμπ εντυπωσιάστηκε μαθαίνοντας πως κάποια έχουν ηλικία 1.000 ετών.