ΓΔ: 1217.86 0.73% Τζίρος: 85.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
bd-image

ΕΧΑΕ: Γνωστοποίηση σημαντικών μεταβολών σε δικαιώματα ψήφου

Γνωστοποίηση σημαντικών μεταβολών σε δικαιώματα ψήφου (ν. 3556/2007)

Η AMBER CAPITAL MANAGEMENT LP και ο κ. JOSEPH OUGHOURLIAN με γραπτή γνωστοποίηση τους προς την Εταιρεία στις 07.02.2023 ενημερώνουν ότι, ως αποτέλεσμα συναλλαγής στις 02.02.2023, η AMBER CAPITAL INVESTMENT MANAGEMENT ICAV – AMBER GLOBAL OPPORTUNITIES FUND κατέχει πλέον έμμεσα το 4,65% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, από 5,02% προ της συναλλαγής.

Η αλυσίδα ελεγχόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων ουσιαστικά κατέχονται τα δικαιώματα ψήφου, ξεκινώντας από τον απώτατο ελέγχοντα, έχουν ως εξής:

  • κ. Joseph Oughourlian
  • Amber Capital Management LP
  • Amber Capital UK Holdings Ltd
  • Amber Capital UK LLP

Η Amber Capital UK LLP είναι ο διαχειριστής επενδύσεων του Amber Global Opportunities Fund, ενός υποκεφαλαίου της Amber Capital Investment Management ICAV, ενός ιρλανδικού φορέα-ομπρέλα συλλογικής διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με μεταβλητό κεφάλαιο και με διαχωρισμένη ευθύνη μεταξύ επιμέρους αμοιβαίων κεφαλαίων. Η Amber Capital UK Holdings Ltd είναι ο ελέγχων ετερόρρυθμος εταίρος της Amber Capital UK LLP με ποσοστό 97%. Η Amber Capital UK Holdings Ltd ανήκει κατά 100% στην Amber Capital Management LP, μια ετερόρρυθμη εταιρεία που ελέγχεται από τον κ. Joseph Oughourlian.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ