ΓΔ: 882.77 0.83% Τζίρος: 40.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

eshop, emporio, internet, elstat

Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ από την BOX NOW που κοιτάει στο εξωτερικό

Μέχρι το τέλος Ιουλίου τα αυτόματα μηχανήματα παραλαβής δεμάτων της εταιρείας θα βρίσκονται στην Κρήτη και στη Ρόδο έως το τέλος του χρόνου. Το 2023 η εταιρεία θα πατήσει πόδι και σε άλλα ελληνικά νησιά ενώ ετοιμάζεται για το βήμα στο εξωτερικό.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διευρύνεται η χρήση κρυπτονομισμάτων στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Σύμφωνα με έκθεση της Salesforce μόνο το 40% των επαγγελματιών του εμπορίου που συμμετείχαν στην έρευνα αισθάνονται απολύτως έτοιμοι να ανταποκριθούν σε νέους τρόπους πληρωμών, καθώς ανησυχούν για ενδεχόμενες απάτες.
busingssdaily-rouxa-katastimata
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενισχύεται στη χονδρική η Funky Buddha με νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα

Η εταιρεία εστιάζει σε ισχυρές συνεργασίες στην αγορά της χονδρικής, με τη Ρουμανία και την Ουγγαρία να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ταυτόχρονα, ενισχύει την παρουσία του brand στην Κύπρο και άλλες χώρες των Βαλκανίων,
eshop, emporio, internet, elstat
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας σε προϊόντα «μαϊμού» στην Ευρώπη

Τα προϊόντα παραποίησης/απομίμησης που αγοράζουν εσκεμμένα με μεγαλύτερη συχνότητα οι νέοι είναι ενδύματα και αξεσουάρ ένδυσης, ακολουθούμενα από τα υποδήματα και τις ηλεκτρονικές συσκευές.
emporio, eshop, e-commerce
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ε-shops: Τα μυστικά για την απογείωσή τους - Τι ζητούν οι καταναλωτές

Οι επιχειρήσεις κάθε μεγέθους οφείλουν να βλέπουν το εναλλακτικό ηλεκτρονικό κατάστημα - κανάλι ως μια ξεχωριστή επιχειρηματική οντότητα που απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση, προκειμένου να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
ebay
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο πληθωρισμός υποβαθμίζει τις προβλέψεις της eBay για το β' τρίμηνο

Παρά το φρενάρισμα της δυναμικής των διαδικτυακών αγορών και τις πιέσεις που προκαλεί ο υψηλός πληθωρισμός, τα στελέχη της eBay παραμένουν αισιόδοξα για την μακροπρόθεσμη στρατηγική της εταιρείας.
Agores, Pliromi, Sales, Ekptoseis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στις εκπτώσεις προσβλέπουν οι έμποροι, επιφυλακτικοί οι καταναλωτές

Η αβεβαιότητα κυριαρχεί στην αγορά, ενώ έρευνα δείχνει ότι το 43% των Ελλήνων καταναλωτών θα δαπανήσουν λιγότερα φέτος για ένδυση και υπόδυση και το 23% αναζητά είδη με χαμηλότερη τιμή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ασφαλείς οι διαδικτυακές αγορές από τα εγχώρια ηλεκτρονικά καταστήματα

Στην Ελλάδα τέσσερα στα πέντε ηλεκτρονικά καταστήματα είναι προέκταση φυσικού καταστήματος με αποτέλεσμα η αξιοπιστία τους να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Τι δείχνει έρευνα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) .
emporio, eshop, texnologia, online
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς δρουν οι απατεώνες με τα e-shop, δρακόντεια μέτρα από τη Skroutz

Εταιρείες «φαντάσματα» εισπράττουν και δεν παραδίδουν εμπορεύματα. Η Skroutz απαιτεί πλέον τουλάχιστον τρία χρόνια λειτουργίας για να «ανεβάζει» ηλεκτρονικά καταστήματα στην πλατφόρμα. Τι λέει ο Συνήγορος Καταναλωτή.
eshop, emporio, internet, elstat
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου προσπαθεί να «ζεστάνει» την αγορά

Στην αγορά υπάρχει αισιοδοξία καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο διεισδύει ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα σημειώνοντας νέο ρεκόρ το 2021 φτάνοντας τα 14 δισ. ευρώ. Περισσότερα από 250 καταστήματα θα συμμετέχουν στη Cyber Week.