ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Μπιγκ Μπεν Λονδίνο
Φωτο: Shutterstock

Βρετανία: Νεκρά και τα 3 μέλη πληρώματος ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού

Τρία μέλη του Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού σκοτώθηκαν όταν ελικόπτερο συνετρίβη στη νοτιοδυτική Αγγλία, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στο Ντέβον.

Τρία μέλη του Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού της Βρετανίας έχασαν τη ζωή τους μετά από συντριβή ελικοπτέρου στη νοτιοδυτική Αγγλία, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.

«Με βαθιά θλίψη, είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι τρία μέλη του Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια άσκησης εκπαίδευσης με ελικόπτερο λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) Τετάρτη 3 Ιουνίου κοντά στο Σούρτον του Ντέβον», δήλωσε εκπρόσωπος του Ναυτικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παλάτι του Ουέστμινστερ
ΔΙΕΘΝΗ

Συντριβή ελικοπτέρου του Βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού στη νοτιοδυτική Αγγλία

Ελικόπτερο του Βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού κατέπεσε σε χωράφι στο Ντέβον. Στο σημείο έσπευσαν υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης, ενώ διεξάγεται έρευνα για το συμβάν και αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις.
Sunak, Great Britain, Britain, England, Bretania, Vretania, Agglia
ΔΙΕΘΝΗ

Κυρώσεις σε τέσσερα στελέχη των Χούθι επέβαλε η Βρετανία

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ είπε την Δευτέρα ότι η κυβέρνησή του θα προχωρήσει στην επιβολή κυρώσεων για να πλήξει εκείνους που χρηματοδοτούν τις επιθέσεις των Χούθι σε εμπορικά πλοία.
Πρίγκιπας Ουίλιαμ χαμογελαστός
ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η δράση μου για άστεγους βοήθησε χιλιάδες άτομα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τόνισε πως η πρωτοβουλία Homewards, που ξεκίνησε το 2023 για την πρόληψη της αστεγίας, έχει ήδη βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους, επισημαίνοντας ότι η αστεγία είναι συστημικό και όχι προσωπικό πρόβλημα.
Σημαία Ηνωμένου Βασιλείου
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Νομοσχέδιο ζητά από πρόσφυγες να καλύπτουν μέρος της στέγης

Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι πρόσφυγες με επαρκή εισοδήματα θα πρέπει να επιστρέψουν έως 10.000 στερλίνες για στέγαση και επιδόματα, σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο για τη μετανάστευση που κατατέθηκε στο κοινοβούλιο.
Κιρ Στάρμερ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Ο Στάρμερ εξήγγειλε αύξηση αμυντικών δαπανών κατά 15 δισ.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ, παρουσίασε το νέο αμυντικό σχέδιο της Βρετανίας με αύξηση χρηματοδότησης 15 δισ. στερλινών, με στόχο ετήσιες δαπάνες 80 δισ. έως το 2029 και αύξηση αμυντικών δαπανών στο 3,5% του ΑΕΠ έως το 2035.
Ηλιοβασίλεμα σε πόλη
ΔΙΕΘΝΗ

Οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες του καύσωνα στη Βρετανία

Υποχωρεί το κύμα καύσωνα στη Βρετανία, που έφερε ρεκόρ θερμοκρασιών, πιέσεις στο NHS, προβλήματα στις μεταφορές, κλειστά σχολεία και πλήγμα στην οικονομία. Επιστρέφουν οι βροχές, χωρίς να αναμένεται επανάληψη των ακραίων συνθηκών.