ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών μέσω απατηλών διαφημίσεων

Οι εν λόγω διαφημίσεις, σύμφωνα με την αστυνομία, εμφανίζονται κυρίως ως «χορηγούμενες» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φερόμενες μάλιστα ψευδώς, σε πολλές περιπτώσεις, να προέρχονται από άρθρα έγκριτων εφημερίδων και ιστοσελίδων.
Optiki Ina, Fiber, Internet, Diadiktyo, Tilepikoinonies
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Βροχή» παραπόνων από καταναλωτές για τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών

Απογοητευμένοι οι καταναλωτές από την ποιότητα των δικτύων. Καταγγέλλουν συχνές αποσυνδέσεις και χαμηλότερες ταχύτητες από αυτές που πληρώνουν. Παραπονούνται και για αθέμιτες πρακτικές από τους παρόχους.
Optiki Ina, Fiber, Internet, Diadiktyo, Tilepikoinonies
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πρωταθλήτρια σταθερού ίντερνετ η Αθήνα, καλύτερο δίκτυο κινητής στο Αιγαίο

Ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 50 Mbps το σταθερό δίκτυο της χώρας, ενώ το δίκτυο κινητής υποχωρεί υπό το βάρος των αυξημένων απαιτήσεων. Απογοητευτικές συγκρίσεις με Ουκρανία και Παλαιστίνη.
fiber-internet-diktyo-tilepikoinwnies
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχέδιο νόμου για την καταπολέμηση της διακίνησης παράνομου περιεχομένου

Η «Πράξη» αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία προκειμένου να ελεγχθεί και να επικαιροποιηθεί το νομικό πλαίσιο για τη ρύθμιση του περιεχομένου στο Διαδίκτυο, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων στην Ελλάδα.
data-kiniti-mobile-dedomena-kostos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα ύψη η κατανάλωση mobile data, πίεση στους παρόχους για επενδύσεις

Αύξηση 45% καταγράφεται στην κατανάλωση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, ενώ τα δίκτυα υστερούν και οι πάροχοι βρίσκονται μπροστά σε μεγάλες απαιτήσεις υλοποίησης επενδυτικών προγραμμάτων.
businessdaily-OpenAl
ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Twitch Έμετ Σιρ, νέος CEO της OpenAI

Ο διορισμός του Σιρ σηματοδοτεί την τελευταία τροπή σε ένα έπος που ξέσπασε με την απόλυση-σοκ του Όλτμαν, η οποία άφησε άναυδη τη Silicon Valley και την startup στο κέντρο της φρενίτιδας ανάπτυξης της τεχνητής νοημοσύνης στο χάος.