ΓΔ: 1412.39 0.33% Τζίρος: 2.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:43:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΙΟΒΕ

ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το νέο deal από ΔΕΗ, οι τράπεζες και ένα χριστουγεννιάτικο... ρουσφετάκι

Έρχεται νέο deal της ΔΕΗ στις ΑΠΕ, το χριστουγεννιάτικο δώρο σε πρώην συνεργάτη υπουργού, το άδοξο τέλος της μεγάλης έρευνας στις τράπεζες, η απελπιστική εικόνα των πλειστηριασμών, η αποχή των συμβολαιογράφων και... καλές γιορτές. Ραντεβού στις 3 Ιανουαρίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΙΟΒΕ: Η Ελλάδα στα χαμηλότερα ποσοστά ικανοποίησης για τις υπηρεσίες υγείας

Κεντρικός στόχος της μελέτης είναι να αναδειχθεί η σημασία και η σπουδαιότητα της ανάλυσης των οικονομικών καταστάσεων των δημόσιων νοσοκομείων για την αποτελεσματικότερη λήψη αποφάσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απειλεί να διευρύνει τις ανισότητες η γρήγορη εξέλιξη της τεχνολογίας

Ποιες είναι οι προκλήσεις για τους διαμορφωτές πολιτικής στην Ευρώπη, σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα. Τι δείχνει έκθεση του ΙΟΒΕ για τη μέτρηση των δεξιοτήτων των μαθητών στην Ελλάδα.
Μιχάλης Στασινόπουλος, Βιοχάλκο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μ. Στασινόπουλος: Η Ελλάδα μπορούσε να έχει εξαγωγές 100 δισ. αντί 35 δισ.

Αποκαλυπτική μελέτη του ΙΟΒΕ για την πρόοδο της μεταποίησης στην Ελλάδα, αλλά και το χάσμα που μας χωρίζει ακόμη από την ΕΕ. Έμφαση από την κυβέρνηση στις επενδύσεις για πρώτες ύλες και αποθήκευση ενέργειας.
oil-thermansi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υψηλά κέρδη το 2022 στην εμπορία καυσίμων, δυσκολίες τα επόμενα χρόνια

Οι εταιρείες κάλυψαν το χαμένο έδαφος της πανδημίας χάρη στην άνοδο των διεθνών τιμών και των πωλήσεων αεροπορικών καυσίμων. Οι προκλήσεις της πράσινης μετάβασης. Τι δείχνει μελέτη του ΙΟΒΕ.