ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:48:19 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΙΟΒΕ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιχειρηματικότητα μετά την πανδημία: Στις 7/4 το συνέδριο της BNI

Το συνέδριο θα επιχειρήσει μια διευρυμένη ματιά στο πώς το επιχειρείν παγκοσμίως αντιμετωπίζει τη μετά την πανδημία εποχή και σε αυτό θα συμβάλλουν οι ομιλίες και εκλεκτών προσκεκλημένων από το εξωτερικό.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε υψηλό 11 μηνών ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα τον Μάρτιο

Βελτίωση των προσδοκιών καταγράφεται σε όλους τους τομείς της οικονομίας, ηπιότερη στη βιομηχανία και τις κατασκευές, εντονότερη στο λιανικό εμπόριο και τις υπηρεσίες, τομείς στους οποίους άλλωστε αναμένεται επανέναρξη της δραστηριότητας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ασφαλής επανεκκίνηση του εμπορίου και οι απώλειες 10 δισ. το 2020

Μικρό ρίσκο αύξησης στη μετάδοση του κορονοϊού έχει το λιανεμπόριο, όπως τονίζουν ειδικοί επιστήμονες. Απούλητα εμπορεύματα και υποχρεώσεις που μεταφέρθηκαν στο μέλλον οι κυριότερες απειλές για τις επιχειρήσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΙΟΒΕ: Αξιοσημείωτη η ανθεκτικότητα του λιανεμπορίου μέσα στην πανδημία

Το ΙΟΒΕ διοργάνωσε σήμερα εκδήλωση με τίτλο: «το Λιανικό Εμπόριο μέσα στην πανδημία και οι προοπτικές του». Τι είπαν οι εισηγητές που εκπροσώπησαν το ΙΟΒΕ, την ΕΣΕΕ, τον ΣΕΛΠΕ και το ΙΕΛΚΑ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Βουτιά» 35% στις πληρωμές με κάρτες, χαμηλά ο πήχης των αποδείξεων

Αναστολή του προστίμου ή μείωση του ορίου των ηλεκτρονικών αποδείξεων από 30% σε 20% του εισοδήματος εξετάζει το υπ. Οικονομικών, καθώς το ΙΟΒΕ καταγράφει μεγάλη μείωση συναλλαγών με κάρτες.
Niki Keraneos, Paideia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεραμέως: Οι πέντε στρατηγικές για τις προκλήσεις στην εκπαίδευση

Στις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναφέρθηκε η υπουργός, Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).