ΓΔ: 1491.71 -0.13% Τζίρος: 92.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Astynomia, Police, Elas
Φωτο: Stringer / SOOC

Δύο συλλήψεις μετά την βίαιη συμπλοκή μεταξύ νεαρών στη Νέα Ερυθραία

Σε διασταύρωση δρόμων στη Νέα Ερυθραία οι δύο ομάδες νεαρών που κινούνταν με οχήματα, άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο νεαρών.

Βίαιη συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων νεαρών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου Νέα Ερυθραία με αποτέλεσμα να συλληφθούν δυο άτομα 17 και 22 ετών από την Αστυνομία. Σε διασταύρωση δρόμων στη Νέα Ερυθραία οι δύο ομάδες νεαρών που κινούνταν με οχήματα, άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο νεαρών. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, όπου εντόπισαν τους τους νέους οι οποίοι μεταφέρθηκαν συνοδεία τους σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι δύο ομάδες που βρίσκονταν σε αντιπαλότητα μεταξύ τους, προέρχονται από διαφορετικές όμορες περιοχές. Από το σημείο της επίθεσης, περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ,
  • 2 στειλιάρια,
  • σφυρί,
  • αναδιπλούμενο μαχαίρι,
  • λαβή από βαρύ αντικείμενο (βαριοπούλα),
  • κράνος,
  • κουκούλα full face,
  • γάντια,
  • 2-μοτοσικλέτες και μικροποσότητα κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός και τραυματίας από άγρια συμπλοκή στη Μύκονο, 15 προσαγωγές

Tο περιστατικό σημειώθηκε πίσω από νυχτερινό κέντρο του νησιού, όπου περίπου 25 άτομα πακιστανικής καταγωγής συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με έναν άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα με μαχαίρι και άλλον έναν να τραυματίζεται σοβαρά.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων.