ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΑΤΑ: Συνεχίζεται η απεργία των ταξί και αύριο Πέμπτη

Όπως αναφέρει το ΣΑΤΑ σε ανακοίνωσή του, «το φορολογικό νομοσχέδιο ψηφίζεται αύριο το βράδυ και έχει προγραμματιστεί νέα πορεία με τα ταξί».

Χωρίς ταξί θα είναι και αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου η Αττική όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).

Όπως αναφέρει το ΣΑΤΑ σε ανακοίνωσή του «με μεγαλειώδη πορεία, στην οποία πήραν μέρος περισσότερα από 1500 ταξί ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της απεργίας που προκήρυξε το ΣΑΤΑ. Η απεργία συνεχίζεται και αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου (ολοκληρώνεται στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής).

Το φορολογικό νομοσχέδιο ψηφίζεται αύριο το βράδυ και έχει προγραμματιστεί νέα πορεία με τα ταξί. Συγκέντρωση στις 17.00 μμ το απόγευμα στην συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας. Οι ομάδες περιφρούρησης θα είναι παντού. Κανένα ταξί στους δρόμους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο, οι δρόμοι της Αττικής λόγω απεργίας

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) ανακοίνωσε ότι με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων στις 5 & 6 Δεκεμβρίου, πραγματοποιώντας 48ωρη απεργία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ταξί στην Αττική απεργούν από τις 4 έως και τις 6 Δεκεμβρίου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει από αύριο Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 π.μ. και μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 π.μ. σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ταξί στις 5 και 6 Δεκεμβρίου η Αττική, αντιδρούν στο φορολογικό ν/σ

«Πρόθεσή τους είναι να μας εξοντώσουν οικονομικά και να μας αναγκάσουν να παραδώσουμε τις άδειές μας σε πολυεθνικές και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΣΑΤΑ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργούν τα ταξί για το νέο φορολογικό ν/σ την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

Κατά την ημέρα της στάσης εργασίας, θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας από την λεωφόρο Αθηνών προς το υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια προς το υπουργείο Μεταφορών, όπου θα κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα, 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι οδηγοί

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη λεωφόρο Καβάλας στις 11:00 και στη συνέχεια πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών. Η απεργία αρχίζει στις 06.00 σήμερα Πέμπτη το πρωί μέχρι τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής.