ΓΔ: 1477.69 -0.27% Τζίρος: 79.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 14 - 15 Δεκεμβρίου επί της Λ. Κηφισού

Για την εκτέλεση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου προς την Αγ. Άννης για τα οχήματα, με εξαίρεση τα οχήματα του ΟΑΣΑ και των ΚΤΕΛ όπου θα διέρχονται κανονικά.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά λόγω εκτέλεσης έργων θα εφαρμοστούν από την Πέμπτη (14/12) έως την Παρασκευή (15/12).

Ειδικότερα σύμφωνα με την Τροχαία θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισού, 250μ. προ του κλάδου εξόδου προς την οδ. Αγ. Άννης και έως την έξοδο της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, την 14-12-2023 και κατά τις ώρες 00.01΄ έως 06.00΄ και 22.00΄ έως 06.00 της επομένης.

Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου προς την Αγ. Άννης για τα οχήματα, με εξαίρεση τα οχήματα του ΟΑΣΑ και των ΚΤΕΛ όπου θα διέρχονται κανονικά.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ:

  •  Λ. Κηφισού (ρεύμα προς Πειραιά) - δεξιά κλάδος εξόδου προς 'Αγιο Ι. Ρέντη - αριστερά Κ. Παλαιολόγου - δεξιά Πάροδος 7η (Ι.Ν. Αγ Ι. Ρέντη) - αριστερά Μπιχάκη - δεξιά Αγ. Ι. Ρέντη - δεξιά διάβαση γραμμών ΟΣΕ - αριστερά Αγίας Άννης - δεξιά ή αριστερά Στργ. Μακρυγιάννη.
  • Λ. Κηφισού (ρεύμα προς Πειραιά) - δεξιά κλάδος εξόδου προς Πειραιώς - αριστερά αναστροφή προς Λαχαναγορά - ευθεία κλάδος εισόδου προς Λ. Κηφισού προς Λαμία - ευθεία Λ. Κηφισού προς Λαμία - δεξιά κλάδος εξόδου προς Αγίας Άννης / Λεγάκη - αριστερά γέφυρα Αγίας 'Αννης - ευθεία Στργ. Μακρυγιάννη.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του τελικού UEFA Conference League

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που έχουν εξασφαλίσει νόμιμο εισιτήριο (κόκκινο), καλούνται να συγκεντρωθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στο Νέο Φάληρο, ο οποίος θα είναι κατάλληλα προσαρμοσμένος.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η απεργία των συμβολαιογράφων έως τις 8 Ιανουαρίου 2024

Κατά τη Γενική Συνέλευση επισημάνθηκε και πάλι η ασυμφωνία μεταξύ της προκήρυξης του διαγωνισμού για τον «Ηλεκτρονικό Φάκελο Μεταβίβασης Ακινήτων» και των συμφωνηθέντων μεταξύ Πολιτείας και συμβολαιογράφων.