ΓΔ: 1438.72 -0.34% Τζίρος: 84.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 DATA
Astynomia, Police, Elas
Φωτο: Stringer / SOOC

Μακελειό σε κλαμπ στο Γκάζι, τρεις σοβαρά τραυματίες από σφαίρες

Οι τραυματίες είναι δύο 28χρονοι και ένας 33χρονος. Ο ένας 28χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι ενώ οι άλλοι 2 είναι αδέρφια.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο πριν τις 7 το πρωί σήμερα, έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι στην οδό Ιάκχου, με τρία άτομα να έχουν τραυματιστεί σοβαρά και να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ένα μαύρο τζιπ σταμάτησε έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι και άρχισε να πυροβολεί και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις. Οι τραυματίες είναι δύο 28χρονοι και ένας 33χρονος. Ο ένας 28χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι ενώ οι άλλοι 2 είναι αδέρφια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να λογομάχησε με τους 3 άνδρες και άνοιξε πυρ. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το τζιπ. Οι Αρχές ερευνούν το σημείο, στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι, ενώ αναμένεται να πάνε στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για να πάρουν καταθέσεις από τα θύματα.

«Κάποιοι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 07:10 – 07:15, εμείς δουλεύαμε εδώ, δεν είδαμε τι έγινε ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας εργαζόμενος σε μαγαζί κοντά στο γνωστό κλαμπ που συνέβη το περιστατικό. Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών ανέφεραν ότι ο στόχος των πυροβολισμών ήταν το γνωστό κλαμπ, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που είχε διαπράξει 93 κλοπές στην Πάτρα

Οι κατηγορούμενοι έμπαιναν στα σπίτια, είτε με την μέθοδο της αναρρίχησης, είτε από ανοικτά παράθυρα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις παραβίαζαν τα παράθυρα ή την εξωτερική πόρτα του σπιτιού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη τριών για επεισόδιο σε βάρος δύο ανηλίκων στην Καλαμαριά

Αιτία φαίνεται πως αποτέλεσαν κάποιες προσωπικές διαφορές, με την 16χρονη να στέλνει μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προς τους δύο συνομήλικους παθόντες για το σημείο συνάντησής τους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ένας άντρας για διακίνηση ναρκωτικών στη νότια Αττική

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών σχετικών με τη δράση του κατηγορουμένου στην διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων Αττικής, αστυνομικοί τον εντόπισαν και πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση.
Elliniki Astynomia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για αιματηρό επεισόδιο σε beach bar στη Χανιώτη Χαλκιδικής

Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Πολυγύρου, με τον έναν εξ αυτών, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς φαίνεται να δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.