ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kairos
Φωτο: Shutterstock

Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν αύριο τα σχολεία στη Φλώρινα λόγω ψύχους

Η σημερινή ημέρα ήταν η πιο ψυχρή αυτού του Δεκεμβρίου. Έντονο κρύο και χιόνια εμφανίστηκαν σε πολλές ορεινές περιοχές, την ώρα που η ψυχρή εισβολή επιμένει, με τη χώρα να βιώνει πλέον κανονικές χειμωνιάτικες συνθήκες.

Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Έντονο κρύο αλλά και χιόνια εμφανίστηκαν σε πολλές ορεινές περιοχές, την ώρα που η ψυχρή εισβολή επιμένει, με τη χώρα να βιώνει πλέον κανονικές χειμωνιάτικες συνθήκες, μετά τις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες της περασμένης εβδομάδας. Σε πολλές περιοχές οι θερμοκρασίες έφτασαν υπό το μηδέν, ενώ η σημερινή ημέρα ήταν η πιο παγωμένη Κυριακή του Δεκεμβρίου. Τα φαινόμενα ωστόσο προοδευτικά θα εξασθενήσουν και αργά το μεσημέρι θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές.

Στο έκτακτο δελτίο καιρού για σήμερα η ΕΜΥ προβλέπει συνέχεια των θυελλωδών βοριάδων στην ανατολική χώρα και κυρίως στο Αιγαίο, ενώ σε ό,τι αφορά στην πτώση της θερμοκρασίας, που είναι ήδη αισθητή στην κεντρική και βόρεια χώρα, σημειώνει ότι θα γίνει αισθητή και στις υπόλοιπες περιοχές με τη θερμοκρασία να υποχωρεί κατά 6 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

Τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, με γρήγορη βελτίωση. Βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Αιγαίο, με σταδιακό περιορισμό των φαινομένων στην Κρήτη. Ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.