ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Astynomia, Police, Elas
Φωτο: Stringer / SOOC

Δύο τροχαία με δύο νεκρούς στην Αττική τα ξημερώματα των Χριστουγέννων

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στα Βριλήσσια, στο ατύχημα που έγινε στην οδό Αναπαύσεως, από το οποίο δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους. Τροχαίο αλλά χωρίς νεκρούς σημειώθηκε νωρίτερα και στο Πέραμα.

Δύο τροχαία, το ένα εκ των οποίων θανατηφόρο, σημειώθηκαν σήμερα, περίπου στις 5 το πρωί των Χριστουγέννων.  Το πρώτο από τα τροχαία έγινε γύρω στις 4:30. Βαρύτατα τραυματισμένα απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα τα οποία και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, μετά από εκτροπή οχήματος, στη λεωφόρο Σχιστού στο Πέραμα, στο ύψος του Κοιμητηρίου.

Το δεύτερο σημειώθηκε στις 5:10 στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια όπου για τον απεγκλωβισμό των δύο τραυματιών χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα. Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα και ένα ανήλικο κορίτσι. Διεξάγονται έρευνες για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τα τροχαία ατυχήματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Troxaia-prostima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 900 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία

Συγκεκριμένα, από το πρωί του Σαββάτου έως σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν 2.800 έλεγχοι οχημάτων σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική και βεβαιώθηκαν 974 παραβάσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά 576.914 οχήματα πέρασαν από τα διόδια Ελευσίνας κι Αφιδνών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, συνολικά 2.000 αστυνομικοί και 550 οχήματα της τροχαίας είναι επί ποδός στην Αττική για τη διαχείριση της κυκλοφορίας, την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.
atyxhma
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγότερα τροχαία αυτό το καλοκαίρι σε Δ. Ελλάδα και Πελοπόννησο

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τα τροχαία ατυχήματα μειώθηκαν από 135 το περασμένο καλοκαίρι σε 123 και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από 102 σε 95. Κύριες αιτίες η υπερβολική ταχύτητα και η μέθη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κυκλοφοριακό στο Λεκανοπέδιο Αττικής και οι εναλλακτικές που σώζουν ζωές

Οι συγκοινωνιολόγοι τονίζουν ότι μετά την περίοδο της πανδημίας κατά την οποία απομακρύνθηκαν οι πολίτες από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι απαραίτητο να ξεκινήσουν πλέον να τα χρησιμοποιούν και πάλι για να αποσυμφορηθούν οι δρόμοι.