ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Astynomia, Police, Elas
Φωτο: Stringer / SOOC

Νεκρός 32χρονος αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Ο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, δέχθηκε επίθεση από Νορβηγό θαμώνα σε μπαρ έπειτα από τη προσπάθεια του να παρέμβει σε επεισόδιο που συνέβη εντός του καταστήματος.

Νέα τραγωδία στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς αστυνομικός έπεσε νεκρός μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί, στην οδό Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη. Ο 32χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν στο μαγαζί εκτός υπηρεσίας, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 44χρονο Νορβηγό, που συνελήφθη επί τόπου. Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης ήταν θαμώνες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 44χρονος προκαλούσε ένταση, καθώς είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο του Νορβηγού με τον κουμπάρο του αστυνομικού, με τον αστυνομικό να επιχειρεί να παρέμβει και να δέχεται επίθεση, συνέπεια της οποίας τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο κουμπάρος του θύματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» για τη παροχή πρώτων βοηθειών. Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Προανακριση για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε αλλοδαπούς στη Κρήτη

Χθες το μεσημέρι σε έλεγχο από αστυνομικούς σε 20χρονο αλλοδαπό, διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να ταξιδέψει με προορισμό τη Γαλλία και συνελήφθη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική

Για την πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών δεδομένων, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων και δημιουργία προφίλ των εμπλεκομένων.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη

Στον κατηγορούμενο, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.