ΓΔ: 1390.25 -0.88% Τζίρος: 130.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 DATA
Astynomia, Police, Elas
Φωτο: Stringer / SOOC

Νεκρός 32χρονος αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Ο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, δέχθηκε επίθεση από Νορβηγό θαμώνα σε μπαρ έπειτα από τη προσπάθεια του να παρέμβει σε επεισόδιο που συνέβη εντός του καταστήματος.

Νέα τραγωδία στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς αστυνομικός έπεσε νεκρός μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί, στην οδό Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη. Ο 32χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν στο μαγαζί εκτός υπηρεσίας, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 44χρονο Νορβηγό, που συνελήφθη επί τόπου. Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης ήταν θαμώνες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 44χρονος προκαλούσε ένταση, καθώς είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο του Νορβηγού με τον κουμπάρο του αστυνομικού, με τον αστυνομικό να επιχειρεί να παρέμβει και να δέχεται επίθεση, συνέπεια της οποίας τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο κουμπάρος του θύματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» για τη παροχή πρώτων βοηθειών. Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Προανακριση για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φάρσα οι απειλές για βόμβες στο κέντρο της Αθήνας που έλαβε η ΕΛΑΣ

Αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 2 του Μετρό. Με εντολή της Aστυνομίας, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, οι συρμοί πραγματοποιούν και πάλι στάση στον σταθμό «Σύνταγμα».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινά χωρίς στάση οι συρμοί στο «Σύνταγμα» λόγω απειλής βόμβας

Συναγερμός έχει σημάνει από νωρίς το πρωί στην Αστυνομία μετά από email που εστάλη σε υπηρεσία του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ και προειδοποιούσε για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη απάτη ΦΠΑ 35 εκατ. με εμπλοκή επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης

Η Αρχή για το Ξέπλυμα φέρεται να έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε υπό τον έλεγχό του εταιρείες – φαντάσματα σε Ελλάδα, Βουλγαρία και άλλες χώρες του εξωτερικού.