ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Συνελήφθη 40χρονος Βούλγαρος για απάτη σε βάρος ηλικιωμένου στη Θράκη

Η έρευνα της Αστυνομίας και η προανάκριση, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του φερόμενου ως δράστη και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Απάτη σε βάρος ηλικιωμένου, σε οικισμό του Έβρου εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης Συνελήφθη χθες στον εν λόγω οικισμό, 40χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, μέλος συμμορίας στην οποία περιλαμβάνονται και άγνωστοι συνεργοί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστος δράστης, προσποιούμενος τον γιατρό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ηλικιωμένο παθόντα και με το πρόσχημα ότι η κόρη του έχει τραυματισθεί και χρειάζεται άμεση πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης, κατάφερε να τον πείσει να παραδώσει στον 40χρονο συνεργό του χρυσαφικά αξίας περίπου πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Έπειτα από καταγγελία του εγγονού του ηλικιωμένου πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης να μεταβαίνει με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του παθόντα και να παραλαμβάνει τα συμφωνηθέντα χρυσαφικά τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους. Κατασχέθηκαν επίσης το όχημα , ένα ξύλινο ρόπαλο το οποίο βρέθηκε εντός του οχήματος και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του που αναζητούνται. Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Η έρευνα της Αστυνομίας και η προανάκριση, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του φερόμενου ως δράστη και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων.
sillipsi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 42χρονος κατηγορούμενος ότι εξανάγκαζε την σύντροφό του να εκδίδεται

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.