ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Astynomia, Police, Elas
Φωτο: Stringer / SOOC

Μαφιόζικη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο τη νύχτα

Οι έρευνες συνεχίζονται και προανάκριση για το αιματηρό περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέκλεισε την περιοχή.

Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε ο 44χρονος Βαγγέλης Ζαμπούνης στις 2 τα ξημερώματα, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στο Νέο Κόσμο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 44χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου βρισκόταν μέσα στο μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό του, ένα μαύρο τζιπ, στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Φρατζή. Οι δράστες πλησίασαν το θύμα με αυτοκίνητο και πυροβόλησαν δεκάδες φορές με καλάσνικοφ και πιστόλι.

Ο Βαγγέλης Ζαμπουνης, είχε βρεθεί πάλι σε ενέδρα θανάτου το 2018 στον Πειραιά, όπου τραυματίσθηκε σοβαρά, ενώ τον περασμένο Ιούνιο, κοντά στο σημείο της δολοφονίας είχε εντοπιστεί πάλι κλεμμένο αμάξι με βαρύ οπλισμό.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλλεξαν πάνω από 70 κάλυκες. Το θύμα ήταν άτομο γνωστό στις αρχές καθώς το όνομά του υπήρχε σε δικογραφίες για υποθέσεις της νύχτας και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Σύμφωνα με δηλώσεις του Γ. Καλλιακμάνη στον ΣΚΑΪ, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμμένο στο Δαφνί. Οι έρευνες συνεχίζονται και προανάκριση για το αιματηρό περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και ισχυρή αστυνομική δύναμη, που απέκλεισε την περιοχή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων.
sillipsi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 42χρονος κατηγορούμενος ότι εξανάγκαζε την σύντροφό του να εκδίδεται

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.