ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Συνελήφθη 62χρονος στο Κορωπί για κλοπή αυτοκινήτου και άλλα αδικήματα

Είχε προηγηθεί κλοπή οχήματος κατά το διάστημα από το βράδυ της 11-01-2024 έως πρωινές ώρες της επόμενης μέρας από την περιοχή της Γλυφάδας, το οποίο εντοπίστηκε μετά από έρευνες αστυνομικών της 'Αμεσης Δράσης Αττικής.

Δικογραφία εις βάρος 62χρονου, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και όπλων, σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κρωπίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, είχε προηγηθεί κλοπή οχήματος κατά το διάστημα από το βράδυ της 11-01-2024 έως πρωινές ώρες της επόμενης μέρας από την περιοχή της Γλυφάδας, το οποίο όμως εντοπίστηκε μετά από έρευνες αστυνομικών της 'Αμεσης Δράσης Αττικής, σε υπαίθριο χώρο ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον υπαίθριο χώρο και σε παρακείμενη κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 7 επιπλέον οχήματα (3 αυτοκίνητα και 4 δίκυκλες μοτοσικλέτες), τα οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένα,
  • 574 γραμμάρια κάνναβης,
  • δενδρύλλιο κάνναβης 70 εκατοστών,
  • κομμάτια πινακίδων κυκλοφορίας αμφιβόλου γνησιότητας,
  • 4 ρέπλικες όπλων (3 πιστόλια και περίστροφο),
  • 133 φυσίγγια,
  • κενός γεμιστήρας πιστολιού,
  • 2 σιδερογροθιές,
  • σπαθί τύπου κατάνα,
  • ξύλινο γκλοπ, ξιφολόγχη και 3 μαχαίρια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν γίνει 9 προφυλακίσεις μέχρι τώρα για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η δεύτερη προφυλάκιση από την σημερινή διαδικασία και ένατη για την υπόθεση, αφορά 22χρονο, που σύμφωνα με την δικογραφία είχε ενεργό ρόλο στα επεισόδια έξω από το γήπεδο στο Ρέντη, όπου χτυπήθηκε θανάσιμα με ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή άλλος ένας κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη

Στην δικογραφία αναφέρεται ότι ο αποκαλούμενος «κοντός», μόλις έφθασε στο γήπεδο «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» το οποίο αρχικά προέβλεπε την έναρξη των επεισοδίων μετά την λήξη του αγώνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων.
sillipsi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 42χρονος κατηγορούμενος ότι εξανάγκαζε την σύντροφό του να εκδίδεται

Ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.