ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Δευτέρα στην Αθηνών-Κορίνθου

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από το 23,2ο χλμ εως το 24, 2ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στην Αθηνών-Κορίνθου από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από το 23,2ο χλμ εως το 24, 2ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, ως εξής:

  •   Φάση Α': Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και τη Λ.Ε.Α..
  •   Φάση Β': Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α.. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επισημαίνεται ότι η δεύτερη φάση θα εκκινήσει την επόμενη ημερολογιακή ημέρα του πέρατος της πρώτης φάσης. Η τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.