ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-Astynomia-Glyfada
Φωτο: Stringer / SOOC

Γλυφάδα: Νεκρή η εφοπλίστρια Καρνέση, ο CEO της εταιρείας και ένας καπετάνιος

Ο δράστης ήταν 70χρονος αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία, όπως κατέθεσαν άλλοι εργαζόμενοι.

Τέσσερις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της εισβολής ενόπλου το πρωί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας ηλικίας 67 ετών, Μαρία Καρνέση, ο  γαμπρός της που ήταν συνιδιοκτήτης και διαχειριστής της εταιρείας, Αντώνης Βλασάκης και ένας υψηλόβαθμος καπετάνιος.

Νεκρός επίσης είναι ο δράστης, ο οποίος βρέθηκε με το όπλο δίπλα του στο υπόγειο του κτιρίου από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που τον αναζητούσαν.

Σε ό, τι αφορά τον δράστη πρόκειται για έναν αλλοδαπό υπήκοο Αιγύπτου, ηλικίας 70 ετών, ο οποίος κατά κάποιες πληροφορίες ήταν εργαζόμενος στην εταιρεία, είχε απολυθεί πρόσφατα και πιθανότατα θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί για την απόλυσή του ενώ κατά άλλες είχε διατελέσει επιστάτης σε οικία των ιδιοκτητών της ναυτιλιακής.

Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μπαίνοντας στο κτήριο είπε στους πρώην συναδέλφους του ότι «ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε». Όλοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο έχουν μεταφερθεί αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το τι ακριβώς γνώριζαν για τον άνδρα και φυσικά για το πώς βίωσαν αυτόν τον εφιάλτη, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Ο δράστης όπως φαίνεται εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι γνώριζε καλά το κτήριο, απέκτησε πρόσβαση από το υπόγειο της επιχείρησης, κατευθύνθηκε αρχικά στον ημιώροφο, άρχισε να πυροβολεί κατά πάντων, αφήνοντας πίσω του τρεις νεκρούς, πριν ο ίδιος δώσει τέλος στη ζωή του, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν δίπλα και το κυνηγετικό όπλο το οποίο χρησιμοποίησε.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις στο νησί της Κρήτης

Σκοπός των δράσεων είναι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η καταστολή της εγκληματικότητας, η προστασία των ανηλίκων από παραβατικές συμπεριφορές και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη κίνηση σε εθνικές οδούς και ΚΤΕΛ εν όψει της εξόδου του Πάσχα

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις 06:00 σήμερα, 47.343 οχήματα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 35.485 προς Λαμία. Πάνω από 400 δρομολόγια σήμερα στα ΚΤΕΛ Αθηνών.