ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Παγιδευμένος με εκρηκτικό μηχανισμό ο φάκελος στα δικαστήρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε περί τις 14:00 καθώς το δέμα φάνηκε περίεργο αφού υπήρχαν καλώδια και άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ.

Επικίνδυνο εκρηκτικό μηχανισμό περιείχε ο ύποπτος φάκελος που απεστάλη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ο φάκελος προοριζόταν για την πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης ενώ μόλις έγινε αντιληπτό το ύποπτο περιεχόμενο, ενημερώθηκαν άμεσα οι Αρχές και τα Δικαστήρια εκκενώθηκαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, o φάκελος ήταν παγιδευμένος και θα εκρήγνυτο μόλις τον άνοιγε ο παραλήπτης του.

Ο φάκελος περιείχε ικανή για να σκοτώσει ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας. Οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών προχώρησαν στην εξουδετέρωση της βόμβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε περί τις 14:00 καθώς το δέμα φάνηκε περίεργο αφού υπήρχαν καλώδια και άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις στο νησί της Κρήτης

Σκοπός των δράσεων είναι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η καταστολή της εγκληματικότητας, η προστασία των ανηλίκων από παραβατικές συμπεριφορές και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη κίνηση σε εθνικές οδούς και ΚΤΕΛ εν όψει της εξόδου του Πάσχα

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις 06:00 σήμερα, 47.343 οχήματα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 35.485 προς Λαμία. Πάνω από 400 δρομολόγια σήμερα στα ΚΤΕΛ Αθηνών.