ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-Hlios-Baharika
Φωτο: Facebook

Έφυγε από τη ζωή ο Βασ. Διαμαντόπουλος της εταιρείας «Ήλιος Μπαχαρικά»

Η εταιρεία «Ήλιος Μπαχαρικά» ιδρύθηκε από την οικογένεια Διαμαντοπούλου στον Πειραιά, το 1919. Εισάγει, εμπορεύεται και εξάγει μπαχαρικά, μείγματα από καρυκεύματα και μυρωδικά.

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας «Ήλιος Μπαχαρικά». Τον θάνατο του Βασίλη Διαμαντόπουλου, γνωστοποίησε η εταιρεία με ανάρτησή της στο Instagram. Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος έφυγε από τη ζωή χθες, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 97 ετών.

Στην ανάρτηση της οικογένειας επισημαίνεται:

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη, σήμερα ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας Βασίλειου Διαμαντόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών.

Ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος όχι μόνο ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, αλλά και ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας "Ήλιος Μπαχαρικά". Ο αγαπημένος μας Βασίλειος Διαμαντόπουλος ήταν μια προσωπικότητα αγαπητή σε όλους όσους τον γνώρισαν και θα μείνει αξέχαστος για την αγάπη, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του.

Η απώλεια του αφήνει ένα κενό στις καρδιές μας και στην εταιρεία μας που δεν μπορεί να γεμίσει.

Ο ίδιος προσέφερε όχι μόνο τον επαγγελματισμό του στην επιχείρηση, αλλά και το πάθος και την δέσμευσή του για την ανάπτυξη και την ευημερία του κάθε ατόμου στον οργανισμό μας.

Θα τιμήσουμε τη μνήμη του Βασιλείου Διαμαντόπουλου και το έργο του στην εταιρεία μας με αφοσίωση στην συνέχιση της αποστολής του».

Η εταιρεία «Ήλιος Μπαχαρικά» ιδρύθηκε από την οικογένεια Διαμαντοπούλου στον Πειραιά, το 1919. Εισάγει, εμπορεύεται και εξάγει μπαχαρικά, μείγματα από καρυκεύματα και μυρωδικά Carino, είδη ζαχαροπλαστικής, αρωματικά φυτά, αφεψήματα (βότανα), τροφές πουλιών και είδη θυμιάματος.

Όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, τα μπαχαρικά ΗΛΙΟΣ αφουγκράζονται τον καταναλωτή προσφέροντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας με τα οποία μπορούμε να δίνουμε προσωπικό χαρακτήρα στο φαγητό μας και να απογειώνουμε τη γεύση μας.

Η ευρύτατη γκάμα προϊόντων της εταιρείας «Ήλιος Μπαχαρικά» είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πρακτικές και πολυτελείς συσκευασίες και τροφοδοτούνται στην ελληνική αγορά από ένα πλήρες δίκτυο διανομής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

foodwaste-trofima-skoupidia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αξιοποίηση υποπροϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων στο επίκεντρο της ΕΚΠΟΙΖΩ

Στο πλαίσιο λοιπόν της αντιμετώπισης της σπατάλης τροφίμων αλλά και των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, το EXCEL4MED, φιλοδοξεί να αξιοποιήσει τα υποπροϊόντα που αντί να καταλήξουν σε χωματερές ενισχύουν την κυκλική οικονομία.
businessdaily-Thalassina-Sarakosti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μειωμένες κατά 1-2 ευρώ οι τιμές στα θαλασσινά για την Καθαρά Δευτέρα

Ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βαρβακείου, Β. Σίμος τόνισε «θα φτιάξουμε το καλάθι της Σαρακοστής, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει καλάθι 6-7 προϊόντων με θαλασσινά που έχουν μείωση της τάξης 1-2 ευρώ».
kyklades tyria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπάθεια να ενταχθεί η Κυκλαδίτικη Τυροκομία σε κατάλογο της UNESCO

Προετοιμάζεται φάκελος υποψηφιότητας για την εγγραφή της Παραδοσιακής Τυροκομίας των Κυκλάδων στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της ‘Αυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας (UNESCO 2003).