ΓΔ: 2288.83 -2.82% Τζίρος: 389.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας σε κεντρικό δρόμο.

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης το βρέφος που μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων

Μετά τα νέα δεδομένα κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι όταν συνέβη ο τραγικός θάνατος του κοριτσιού.

Σεξουαλική κακοποίηση έχει υποστεί το βρέφος 11 μηνών από την Συρία, το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό χτες στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη, ο οποίος διενήργησε σήμερα την νεκροτομή.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, κατά τον έλεγχο βρέθηκαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης και παραφύση, κάτι που είχε διαπιστωθεί από χτες και μακροσκοπικά. Σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου, όπως είπε ο ιατροδικαστής, δεν διευκρινίστηκαν και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις.

Για τα αποτελέσματα της νεκροτομής ενημερώθηκε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με την υπόθεση και αναμένεται η επίσημη έκθεση. Μετά τα νέα δεδομένα κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι όταν συνέβη ο τραγικός θάνατος του κοριτσιού.

Σημειώνεται ότι το βρέφος μεταφέρθηκε χτες το πρωί στο νοσοκομείο από τον πατέρα του. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η οικογένεια των Σύρων διαμένει σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Από προχτές φιλοξενείτο στο σπίτι και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, (ο άνδρας είναι μακρινός εξάδελφος του πατέρα), που είχαν έλθει από τη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν αμέσως μετά την διάγνωση που έγινε στο νοσοκομείο και έχει ληφθεί και από τους δύο γενετικό υλικό για DNA. Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στέλεχος Αερονομίας συνοδεύει ύποπτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 40χρονης στο Ελ. Βενιζέλος με 900 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνελήφθη 40χρονη Ουκρανή, έχοντας στη βαλίτσα της 900 πακέτα λαθραία τσιγάρα, μετά την άφιξή της από Τουρκία. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για συμπλοκές έξω από νυχτερινά κέντρα στο λιμάνι Θεσσαλονίκης

Τρεις νεαροί, 17, 18 και 20 ετών, συνελήφθησαν για τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων σε συμπλοκές έξω από νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη. Οι συλληφθέντες επιτέθηκαν σε δύο αλλοδαπούς και τραυμάτισαν μια 26χρονη και έναν 38χρονο.
Ομάδα αστυνομικών Εκουαδόρ
ΔΙΕΘΝΗ

Ισημερινός: Εντοπίστηκαν 8 ανθρώπινα κεφάλια με φυλλάδια «Απαγορεύεται η κλοπή»

Η αστυνομία του Ισημερινού εντόπισε οκτώ ανθρώπινα κεφάλια με φυλλάδια που έγραφαν «απαγορεύεται η κλοπή», ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό φέτος στα 13. Ο Ισημερινός έχει πλέον το υψηλότερο ποσοστό ανθρωποκτονιών στη Λατινική Αμερική.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός ηλικιωμένος με πολλαπλές μαχαιριές στην Αλεξανδρούπολη

Νεκρός με πολλαπλές μαχαιριές βρέθηκε το βράδυ στην οικία του στην Αλεξανδρούπολη ένας 84χρονος, που ζούσε μόνος. Τον εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.