ΓΔ: 1502.79 0.83% Τζίρος: 97.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Astynomia, GADA
Φωτο: ΑΠΕ

Παραδόθηκε ο «Shark», ένας από τους υπόπτους για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Ο καταζητούμενος παρουσιάστηκε στο τμήμα αθλητικής  βίας στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία. 

Ένας ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη με ναυτική φωτοβολίδα, στα επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα Αθλητικής Βίας. Πρόκειται για έναν 31χρονο με το προσωνύμιο "Shark".

Ο καταζητούμενος παρουσιάστηκε στο τμήμα αθλητικής  βίας στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία. 

Ο Shark μαζί με άλλα «ηγετικά στελέχη» κατηγορούνται για την οργάνωση των επιθέσεων στου Ρέντη και για ηθική αυτουργία και συναυτουργία στη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, όπως επίσης και για εγκληματική οργάνωση που ως περιφερόμενος στρατός συμμετείχε σε τουλάχιστον 10 περιστατικά βίας σε αθλητικούς χώρους.

Εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος ενός νεαρού με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στην αστυνομία.  

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί συνολικά 18 κατηγορούμενοι από τους 63 που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Astynomia-DIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «Panic Button» επεκτείνεται σε ολόκληρη τη χώρα, σε κάθε ενήλικο θύμα

Το «Panic Button» είναι μία εφαρμογή που χορηγείται από τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Συμβουλευτικά Κέντρα  του Δικτύου Δομών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ενός άντρα για παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επί ποδός η αστυνομία ενόψει του τελικού του Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ

Πριν από λίγο καιρό και μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό υπήρχαν φήμες για αλλαγή της έδρας του τελικού και διεξαγωγής του σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε αλλοδαπούς στη Κρήτη

Χθες το μεσημέρι σε έλεγχο από αστυνομικούς σε 20χρονο αλλοδαπό, διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να ταξιδέψει με προορισμό τη Γαλλία και συνελήφθη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική

Για την πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών δεδομένων, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων και δημιουργία προφίλ των εμπλεκομένων.