ΓΔ: 2128.51 0.36% Τζίρος: 15.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:28:38
Κτίριο ΓΑΔΑ Αστυνομία
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και η ελληνική σημαία στο κεντρικό κτίριο της αστυνομίας.

Παραδόθηκε ο «Shark», ένας από τους υπόπτους για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Ο καταζητούμενος παρουσιάστηκε στο τμήμα αθλητικής  βίας στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία. 

Ένας ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη με ναυτική φωτοβολίδα, στα επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα Αθλητικής Βίας. Πρόκειται για έναν 31χρονο με το προσωνύμιο "Shark".

Ο καταζητούμενος παρουσιάστηκε στο τμήμα αθλητικής  βίας στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία. 

Ο Shark μαζί με άλλα «ηγετικά στελέχη» κατηγορούνται για την οργάνωση των επιθέσεων στου Ρέντη και για ηθική αυτουργία και συναυτουργία στη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, όπως επίσης και για εγκληματική οργάνωση που ως περιφερόμενος στρατός συμμετείχε σε τουλάχιστον 10 περιστατικά βίας σε αθλητικούς χώρους.

Εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος ενός νεαρού με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στην αστυνομία.  

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί συνολικά 18 κατηγορούμενοι από τους 63 που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γερμανική Αστυνομία νύχτα
ΔΙΕΘΝΗ

Λεία 30 εκατ. ευρώ σε ληστεία τράπεζας στο Γκελζενκίρχεν, Γερμανία

Η αστυνομία εκτιμά τη λεία της διάρρηξης σε τράπεζα του Γκελζενκίρχεν στα 30 εκατ. ευρώ, έπειτα από επαγγελματικό «ριφιφί» στο θησαυροφυλάκιο. Οι διαρρήκτες μπήκαν από χώρο στάθμευσης και άδειασαν εκατοντάδες θυρίδες.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Παράνομες πράξεις στα μπλόκα, διάλογος και νόμος αν χρειαστεί

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε παράνομη την κατάληψη δρόμων από τους αγρότες, λέγοντας ότι περιορίζεται επικίνδυνα η κυκλοφορία. Τόνισε πως η κυβέρνηση επιλέγει διάλογο αντί «νόμιμης βίας», αλλά υπάρχουν διατάξεις για εφαρμογή του νόμου.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχαρνές: Σύλληψη τριών 15χρονων για ληστεία σε βάρος 59χρονης γυναίκας

Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι στις Αχαρνές για ληστεία σε βάρος 59χρονης, την οποία έριξαν στο δρόμο για να της πάρουν την τσάντα. Οι ανήλικοι εντοπίστηκαν από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.