ΓΔ: 1390.25 -0.88% Τζίρος: 130.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 DATA

Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας

Πριν λίγο, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους του Αλμυροποτάμου καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών λόγω της δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αλμυροπόταμος του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου στην Εύβοια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 16.15 σε ρεματιά και καίει χαμηλή βλάστηση.

Πριν λίγο, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους του Αλμυροποτάμου καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών λόγω της δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Αλμυροπόταμος Ευβοίας. Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών». Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 48 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 14 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες

Στο σημείο επιχειρούν 390 πυροσβέστες με 16 ομάδες δασοκομάντος και 115 οχήματα, εθελοντές και εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας αλλά και υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και δυνάμεις της δασικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στα Σπάτα

Επιπλέον, οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στις Λιβανάτες Φθιώτιδας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 13.30 και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Κερατσίνι και Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 15.05 σε δασική έκταση στο Κερατσίνι Αττικής. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν διάσπαρτες εστίες, χωρίς ωστόσο να απειλούνται κατοικίες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 52 οι αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 15.15 και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα κι από αέρος ένα ελικόπτερο.