ΓΔ: 1421.5 0.28% Τζίρος: 35.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:22:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Στην Αττική γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη και από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα ασθενών βροχών το βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και το πρωί στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Σταδιακά θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι που το βράδυ θα φτάσουν στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις σε Μακεδονία και Θράκη. Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδoνία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα θα είναι στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτ. Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Tοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Μεταβλητοί ασθενείς, βαθμιαία νότιοι 3 με 5 θα είναι οι άνεμοι και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Από 02 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία ενώ στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ θα είναι οι άνεμοι που από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Από 03 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Λίγες τοπικές νεφώσεις θα έχουμε στην Κρήτη τις πρωινές ώρες αλλά γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός ολόκληρη την ημέρα σε Κυκλάδες και Κρήτη. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ θα κινούνται οι άνεμοι που από το βράδυ θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Αραιές νεφώσεις στα βόρεια από αργά το απόγευμα.
Στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 που από το βράδυ θα στραφούν σε νότιους με την ιδια ένταση. Στα νότια οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κινηθεί ανάμεσα από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό τοπικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση τη νύχτα οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη και από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τις πρώτες πρωινές ώρες βόρειοι έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένες νεφώσεις με αρκετές βροχές και κανονικές θερμοκρασίες

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθαντότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.