ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αραιές νεφώσεις στην Αθήνα και τοπικές βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας

Αραιές νεφώσεις αναμένονται σήμερα στην Αττική ενώ η θερμοκρασία θα κινηθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικού νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε σήμερα αραιές νεφώσεις που θα είναι κατά διαστήματα πυκνότερες.

Τοπικές βροχές στα δυτικά κυρίως στα βορειοδυτικά, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα πελάγη 5 με 6 και το μεσημέρι στο βόρειο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις σε Μακεδονία και Θράκη οι οποίες βαθμιαία στη δυτική Μακεδονία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Tοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 οι άνεμοι και από το μεσημέρι στο Θρακικό 6 με 7 μποφόρ. Από 01 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδoνία η μέγιστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά, όπου από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες θα εμφανιστούν σήμερα στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Tοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ οι άνεμοι οι οποίοι από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Από 03 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ θα κινούνται οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν αναμένονται σήμερα σε Κυκλάδες και Κρήτη. Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στις Κυκλάδες 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις στα βόρεια και βαθμιαία και στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικά 7 μποφόρ. Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις αναμένονται σήμερα στην Αττική ενώ η θερμοκρασία θα κινηθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικού νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε σήμερα αραιές νεφώσεις που θα είναι κατά διαστήματα πυκνότερες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη ενώ μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες

Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα.