ΓΔ: 1459.63 0.82% Τζίρος: 91.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:31:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Αναβάλλεται το 5ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Αιτία της αναβολής η ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που αναβάθμισε την εκτίμηση του κινδύνου μετάδοσης του κοροναϊού. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες.

Στην απόφαση να αναβάλλουν την διεξαγωγή του 5ου Οικονομικού Φόρουμ το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στους Δελφούς από τις 5 έως τις 8 Μαρτίου προχώρησαν οι διοργανωτές.

Αιτία, ο αυξημένος κίνδυνος μετάδοσης του κοροναϊού, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής πρόκειται να γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Το 5ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών αναβάλλεται για τα τέλη Μαΐου - αρχές Ιουνίου τη φετινή χρονιά.

Η χθεσινή ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που αναβάθμισε την εκτίμηση του κινδύνου μετάδοσης του Κοροναϊου (Covid 19) μας υποχρεώνει να αναβάλουμε την εκδήλωση, σκεπτόμενοι πρωτίστως την προστασία και την ασφάλεια όλων των συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τους εργαζόμενους στο Φόρουμ και τους κατοίκους της περιοχής.

Ευχαριστούμε θερμά τους σύνεδρους, χορηγούς, συνεργάτες, την τοπική κοινωνία και όλους τους φίλους του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών για τη διαρκή συμπαράστασή τους.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Φόρουμ θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες».

Υπενθυμίζεται ότι, στο 5ο Οικονομικό Φόρουμ είχε προγραμματιστεί να πάρουν μέρος εκπρόσωποι μεγάλων fund που διαχειρίζονται εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και έχουν τοποθετηθεί στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσουν για επενδύσεις ως συμμετέχοντες σε πάνελ, αλλά και στο πλαίσιο των συζητήσεων και στρογγυλών τραπεζιών που διοργανώνονται κάθε χρόνο στους Δελφούς.

Ανάμεσά τους, οι διαχειριστές κεφαλαίων κορυφαίων fund όπως, για παράδειγμα, το Oaktree, το Macquire, η Pimco, η Intrum, η Bain capital, η Triodos, το Threshold και η General Catalyst. Το παρόν είχε ανακοινωθεί ότι θα δώσουν επίσης όλες οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες, το Χρηματιστήριο και μεγάλα ονόματα, όπως η EOS, η EUROXX και η AXIA.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πράσινη επένδυση στη Λέσβο, 40.000 ελιές μεταμόρφωσαν γη στο Σίγρι

Δίπλα στο νέο οδικό άξονα Καλλονής - Σιγρίου, στο Μουσείο φυσικής ιστορίας και τον πλούτο της ανάδειξης των απολιθωμάτων της περιοχής, μια νέα καινοτόμα «πράσινη» επένδυση με μυρωδιές πολιτισμού της ελιάς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο η υπογραφή για την επένδυση της Volkswagen στην Αστυπάλαια

Μέσω τηλεδιάσκεψης από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κ. Φραγκογιάννης, θα συνομιλήσουν με τον πρόεδρο του ΔΣ της Volkswagen AG.