ΓΔ: 1357.3 -2.40% Τζίρος: 150.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Σημαντική χορηγία της ΤτΕ στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Στα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας Ιωάννης Στουρνάρας και η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, υπέγραψαν τη χορηγική σύμβαση μεταξύ της Τράπεζας και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

«Δεν θα κουραστώ να λέω ότι δεν ξοδεύουμε ούτε 1 ευρώ του ελληνικού κράτους. Οι δράσεις που θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την επανάσταση, υποστηρίζονται αποκλειστικά από δωρεές & χορηγίες» τόνισε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, με αφορμή σημαντική χορηγία της Τράπεζας της Ελλάδος στην Επιτροπή.

Νωρίτερα το πρωί, στα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας Ιωάννης Στουρνάρας και η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, υπέγραψαν τη χορηγική σύμβαση μεταξύ της Τράπεζας και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής, η Τράπεζα της Ελλάδος είναι Χρυσός Χορηγός της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021». Στόχος της χορηγίας είναι να βοηθηθεί η Επιτροπή προκειμένου να αναπτύξει ένα συνολικό χορηγικό πρόγραμμα, το οποίο, με δεδομένο ότι δεν χρησιμοποιεί καθόλου δημόσιους πόρους, θα της επιτρέψει να υποστηρίξει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που σχεδιάζονται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

https://twitter.com/GAngelopoulou/status/1235579370397450241

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

parelasi-syntagma
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με παρελάσεις και άλλα δρώμενα οι δήμοι της Αττικής τιμούν την 25η Μαρτίου

Οι πόλεις ήδη έχουν σημαιοστολιστεί, τα Δημαρχεία παραμένουν φωτισμένα και τις βραδινές ώρες, ορίστηκαν από τους δημάρχους οι τελετάρχες και σήμερα, 25η Μαρτίου από το πρωί, ξεκινά το επίσημο πρόγραμμα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Στουρνάρας: Η συνεισφορά της συλλογής έργων της ΤτΕ στον πολιτισμό

Ο διοικητής της ΤτΕ σημείωσε πως η συλλογή έργων της τράπεζας εμπλουτίζεται συνεχώς με δημιουργίες Ελλήνων καλλιτεχνών με στόχο να ενισχύεται η αφήγηση που παρέχει για την ελληνική εικαστική δημιουργία.
Τράπεζα της Ελλάδος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίζουν ξανά οι Καταθέσεις Πολιτισμού στην Τράπεζα της Ελλάδος

Ο φετινός πέμπτος κύκλος περιλαμβάνει τρεις θεματικούς άξονες: περιβάλλον, ιστορία και αρχαιολογία και εγκαινιάζεται την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου με τη συνομιλία του Γενικού Γραμματέα της Ακαδημίας Αθηνών, καθηγητή Χρήστου Ζερεφού.
Τράπεζα της Ελλάδος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση προς τιμήν του Α. Μ. Ανδρεάδη από την Tράπεζα της Ελλάδος

Για τον Ανδρέα Μ. Ανδρεάδη, που αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μορφές της ελληνικής πανεπιστημιακής κοινότητας των αρχών του 20ου αιώνα μίλησαν οι κ.κ. Βασίλης Ράπανος, Μιχάλης Ψαλιδόπουλος και Γιάννης Στουρνάρας.
xrimatodotisi-reustotita-daneia-ependyseis-oikonomia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθητές δημοτικού ρωτούν για τα κόκκινα δάνεια και τoν δανεισμό του ΔΝΤ

Τα παιδιά βρέθηκαν στην παρουσίαση της έκδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Έρευνας και Τεκμηρίωσης της ΤτΕ το «αλφαβητάρι της οικονομίας». Είναι ένα πρωτότυπο λεξικό χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού που απευθύνεται σε μικρούς μαθητές.