Φωτο: Shutterstock

Αναστολή λειτουργίας των γραφείων των βουλευτών στα κτίρια της Βουλής

Η επικοινωνία των βουλευτών με το κοινό θα γίνεται τηλεφωνικώς ή με ηλεκτρονικό τρόπο, για όσο διάστημα απαιτηθεί λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας από την επιδημία.

Αναστέλλεται από την προσεχή Τετάρτη η λειτουργία των γραφείων των βουλευτών, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών. Οι βουλευτές και οι επιστημονικοί τους συνεργάτες θα μπορούν να εργάζονται από το σπίτι τους και, για την ευχερέστερη λειτουργία τους, έχει προετοιμαστεί η εκτροπή των κλήσεων, ώστε να υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους πολίτες ή φορείς που τους αναζητούν.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, από την προηγούμενη εβδομάδα, με επιστολή τους στους Γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων έχει ενημερώσει για την «αναστολή, μέχρι νεωτέρας, των ομαδικών ή ατομικών επισκέψεων, έπειτα από πρόσκληση των κομμάτων ή των βουλευτών, στη Βουλή και στα περιφερειακά της κτήίρια όπου στεγάζονται γραφεία βουλευτών».

Είχε ζητήσει επίσης η επικοινωνία των βουλευτών με το κοινό να γίνεται τηλεφωνικώς ή με ηλεκτρονικό τρόπο, για όσο διάστημα απαιτηθεί.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συζήτηση για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ και τις κοινωφελείς υπηρεσίες των δήμων

«Χωρίς αμφιβολία οι εργαζόμενοι στον χώρο της καθαριότητας προσέφεραν το διάστημα της επιδημικής κρίσης και συνεχίζουν να προσφέρουν ένα σπουδαίο έργο» ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκαταρκτική εξέταση για τα απόρρητα έγγραφα του FBI για την Novartis

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα των απόρρητων εγγράφων του FBI που ζητά η Ειδική Επιτροπή της Βουλής από την Εισαγγελία Διαφθοράς, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλης Ιωαννίδης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελένη Ράικου: Ο Παπαγγελόπουλος ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο

Η Ελένη Ράικου αναφέρθηκε σε σχέδιο ηθικής της εξόντωσης διότι δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Το μόνο σημαντικό ήταν τα εμβάσματα στον σύζυγό της από τη Novartis σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενισχύεται ο ρόλος του Πυροσβεστικού Σώματος

Το νέο νομοσχέδιο για την πολιτική προστασία σύμφωνα με τις ενώσεις των πυροσβεστών, αποτελεί τομή για την διαχείριση κρίσεων στη χώρα και λύνει χρόνια προβλήματα που απασχολούσαν το προσωπικό της Πυροσβεστικής.