ΓΔ: 2130.06 3.15% Τζίρος: 398.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:05
νοσοκομειακός διάδρομος
Φώτο: Shutterstock

Τέσσερις τραυματίες από πτώση ασανσέρ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός

Τραυματίες είναι δύο διασώστες ιδιωτικού ασθενοφόρου - ένας ασθενής σε φορείο και ένας συνοδός. Υποβάλλονται σε εξετάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή τους είναι ελεγχόμενη.

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπεσε ασανσέρ καθώς κόπηκε το συρματόσχοινο.

Τραυματίες είναι δύο διασώστες ιδιωτικού ασθενοφόρου - ένας ασθενής σε φορείο και ένας συνοδός. Υποβάλλονται σε εξετάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή τους είναι ελεγχόμενη.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, δέχθηκε κλήση για ένα εγκλωβισμένο άτομο σε ανελκυστήρα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο αργότερα, ειδοποιήθηκε να μην παρέμβει καθότι το άτομο είχε ήδη απεγκλωβιστεί, ωστόσο στο σημείο έχει μεταβεί ένα όχημα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιατρός στο νοσοκομείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΕΠ: Προσωρινοί πίνακες για 478 θέσεις μόνιμου προσωπικού σε νοσοκομεία

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε προσωρινούς πίνακες διοριστέων και απορριπτέων για 478 θέσεις μόνιμου προσωπικού σε νοσοκομεία μέσω της προκήρυξης 2Κ/2024, χωρίς νέα προκήρυξη ή αίτηση, βάσει των υφιστάμενων προσόντων των επιλαχόντων.
σημαία Ισραήλ
ΔΙΕΘΝΗ

Συντρίμμια πυραύλου έπληξαν βυτιοφόρο και βιομηχανικό κτίριο στο διυλιστήριο Χάιφα

Συντρίμμια από αναχαιτισμένο πύραυλο έπεσαν σε βιομηχανικό κτίριο και βυτιοφόρο στα διυλιστήρια Μπαζάν, Χάιφα, προκαλώντας πυκνό καπνό. Δεν υπάρχουν θύματα, άγνωστη η προέλευσή του.
Συνομιλία σε βιβλιοθήκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη για την αντιπυρική προετοιμασία στην ΠΙΝ: Έμφαση στην πρόληψη

Ευρεία σύσκεψη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κέρκυρα με πρωτοβουλία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης, Γ. Κεφαλογιάννη, και του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ι. Τρεπεκλή.
Πυροσβέστες σε πυρκαγιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξερά χόρτα στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά σε ξερά χόρτα στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Η ΠΑΘΕ παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα, με αστυνομικούς να εκτρέπουν την κυκλοφορία. Επιχειρούν 30 πυροσβέστες και 10 οχήματα.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κλειστά και τα δύο ρεύματα ΠΑΘΕ λόγω φωτιάς σε χόρτα

Σημαντική κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε ξερά χόρτα στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Λόγω καπνών, έκλεισαν και τα δύο ρεύματα της ΠΑΘΕ. Στο έργο συμμετέχουν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα.